Verschil nefit proline en trendline

De Proline serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: NxT HRC CW NxT HRC CWen HRC CW5. Wat is het verschil tussen de Proline en de TopLine Compact? De ProLine -toestellen zijn de meest.


Kleine, voordelige cv-ketels zijn er genoeg. De Consumentenbond stelt: ''Er is er geen Beste koop omdat de prijzen van cv-ketels inclusief installatie nogal verschillen (). Atag E325EC scoort nipt beter dan de naaste concurrenten ().

Daartegenover staat wel . Nefit Proline NXT HRC CW 4. Niet voor niets is deze CV ketel een veel verkochte ketel in de kleinere huishoudens. Het verschil tussen de TopLine en andere HR-ketels is binnenin de. CV-ketels hebben eigenlijk maar één taak: het verwarmen van water. Moderne combi-ketels zorgen niet alleen voor een aangename temperatuur, maar ook voor het warme water uit de kraan en de douche.


Dat betekent dat er tussen de diverse modellen en merken grote verschillen zijn in prijs en . Het is altijd vanzelf behaaglijk.

De vraag is welke nefit ik het beste kan nemen. Ik denk dat een trendline goed genoeg is maar wat mij verbaast is dat een trendline van 25kw met boiler een cwzou zijn en liter per minuut levert van graden en een proline van 25kw met boiler er slecht geeft. De huidige cv heeft een boiler maar . Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 8600). Dat zit hem in drie onderdelen. Topline AquaPower Plus II (verkrijgbaar in tapklasse 6).


Proline nxt (verkrijgbaar in tapklasse en 5). Trendline (verkrijgbaar in tapklasse en 6). Baseline II (verkijgbaar in tapklasse en 4).


Klik hier voor meer informatie van de individuele toestellen en de verschillen onderling. Vorige week mijn intergas VR ingeruild voor een nefit proline nxt CW4. Eerste resultaten tonen aan dat het tapwaterverbruik en standby verbruik meer dan gehalveerd is.


Heeft ook een zuinige pomp. Verwacht een terugverdientijd van minder dan jaar. Verschil in efficientie en prijs tussen CWen CWis .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan