Airco fiat punto

Een ruime selectie aan originele Condensor Airco ( Airco Radiator) voor FIAT PUNTO. Beste prijzen op hoogwaardige onderdelen, kortingen. Wij bieden een enorm scala van allerlei Airco Radiator, auto-accessoires en auto-onderdelen in OEM kwaliteit. Koop Fiat PUNTO tegen kortingsprijzen online : uw aankopen van Compressor, airconditioning PUNTO worden bij Compressor, airconditioning , de website voor automaterialen voor PUNTO en accessoires geschikt voor Fiat PUNTO , verkocht tegen de laagste prijzen en binnen 48u.


Wij hebben hier een grande punto waarvan de airco niet lekker werkt. Er zit genoeg koudemiddel in het systeem, als je het systeem in werking zet, loopt de hoge druk op en gaat richting de bar en het systeem .

Heb een vreemd probleem met mijn airco. Toen ik de auto kocht heb ik (stom) de airco niet nagekeken of deze functioneerde. Nou bleek deze niet koud te worden toen de warme dagen er aan kwamen. Naar de garage gegaan en geen probleem. Viel nog net binnen garantie periode van maanden.


Hallo mede GP-Freaks 8) , Ik merk nu sinds een tijdje dat de airco absoluut niets meer van koude lucht blaast. Het is een automatische airco , geen electrische waarschijnlijk moet die vloeistof dus ergens bijgevuld worden. Voorraad overzicht van gebruikte, revisie en nieuwe Fiat Punto Airco Condensoren.

Gebruikte Kachel Bedieningspaneel. Bijzonderheid MERK DENSO MET HANDBEDIENDE AIRCO. Aanbieder Maresia Parts. De auto altijd zijn beurten keurig optijd gehad met begin januari nog een grote beurt! Remolie vervangen, filters.


My Life Edition Airco ! Acceleratie (0-100): 1s. This Fiat Punto Evo is on clearance on Autovlan. MultiJet Racing Airco , open dak s1bs4mg5. WIJ STREVEN ER NIET NAAR OM DE GOEDKOOPSTE TE ZIJN, MAAR WEL DE BESTE. DE AUTOS STAAN IN EEN GOED VERLICHTE EN VERWARMDE SHOWROOM.


Messcherpe verkoopprijzen met dealerkwaliteit afleveringen. Het verzorgen van maanden Pechhulp via Bosch evt inclusief de. Kijk voor een uitgebreide fotoreportage op onze site.


U bent van harte welkom om een proefrit te maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan