Kin installatietechniek

Bij ons staat besparing, ontzorging en duurzaamheid voorop. Zowel voor particulieren als voor kantoren, woningbouwprojecten, gezondheidszorg en overheidsgebouwen. Tot haar opdrachtgevers rekent KIN een brede groep van woningbouwverenigingen, vastgoedontwikkelaars . Vrijdagochtend werd het faillissement over het bedrijf uitgesproken, maar de firma DGtC bereikte vrijdagavond met de curator overeenstemming over de voortzetting van de activiteiten van KIN. Met ruim medewerkers en een omzet op jaarbasis van circa miljoen euro is KIN één van de grotere installateurs in deze regio.


Hier zijn we ook het sterkst.

Dichtbij onze klanten, uur per dag bereikbaar. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. Of van alle andere bedrijven uit de sector Installatie sanitair, loodgieterij. Almere (Flevoland) failliet verklaard nadat de surseance beëindigd is.


Rijen is een installatiebedrijf met ruim medewerkers. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.


Geen specialisaties bekend.

Bedrijfsspecifieke kenmerken. Van oudsher staat KIN voor installatietechniek. Maar dankzij het innovatieve karakter en onze ambitieuze groei dekt die term de lading al lang niet meer.


Tegenwoordig is KIN een allround installatiebedrijf. Sterk op het gebied van werktuigbouw en regeltechniek. Gespecialiseerd in verregaande systeemintegratie en . Internetbureau 2manydots voor KIN installatietechniek aan de slag. KIN INSTALLATIETECHNIEK UDEN B. Geschreven op door Mike Lelieveld.


Het webbureau werd geselecteerd uit een offerteselectie van vier bedrijven. Nina werkte in het begin uur per week, maar inmiddels is dit verhoogd naar uur per week. Staatsbla balans, zaakvoerders, BTW nummer,. Kin Installatietechniek.


Just another WordPress site. Met ruim medewerkers en een omzet van circa miljoen euro op jaarbasis zijn we één van de grotere installateurs in deze regio. Binnen de regio zijn we ook het sterkst: dichtbij onze klanten en uur per . Totaalinstallateur kIN Installatietechniek uit Rijen heeft de W- installaties in het Stedelijk Gymna- sium verzorg waaronder de luchtbehandeling.


Activiteiten onderneming.

Exploitatie van een installatiebedrijf . Aannemer, BAM Woningbouw Den Haag. Constructeur, Ingenieursbureau Zonneveld. Leidingwerk, Uponor PE-Xa leiding rood: 52.


Verwarmings- en koelsysteem, Uponor vloerverwarming.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan