Remeha calenta problemen

Remeha in de categorie CV Ketels. Betreft calenta 40c Brander van de calenta 40c slaat niet aan bij het tappen van warm water. De Central verwarming werkt normaal.


Laatste maand hoorden we vaker tikken en kloppen. Dit probleem hebben we een jaar .

Het hydroblock is een kunstof behuizing waar de zgn driewegklep ( deze schakeld tussen cv en warmwater) in zit gemonteerd en bevind zich bij beide type ketels tussen de pomp en de koperen platenwisselaar en . De eerste radiator die vanaf de ketel (hangt op zolder) komt in de badkamer is heet, de rest boven staat dicht, maar beneden staan alle radiatoren maximaal open en zijn nog koud. Geen storingsmeldingen, wel . Calenta doet het goed als ie niet lekt. Nu net hydroblok links voor tweede keer moeten vervangen. Hoop dat het nu goed gaat.


Lekkages en steeds water moeten bijvullen de afgelopen jaren omdat de druk afneemt. Beste, We zitten al een tijdje met problemen met onze verwarming.

Alle specialisten die zich hier bevinden kunnen ons misschien helpen. We spreken van een nieuwbouwwoning die nog niet afgewerkt is alles is momenteel wel afgesloten (gordijnen en isolatiemateriaal rond trapgat) maar gevel is nog niet . Mocht het zo zijn dat de hydroblokken wederom gaan lekken inderdaad uw installateur contacten,maar u kunt in tussentijd even uw ketel spanningsloos maken door de stekker uit het . Als hij op staat, dan is het vragen om problemen. Er moet echt meer water in.


Gewoon in je handleiding kijken. Bij een CV heb je altijd dat de waterdruk een beetje varieert tijdens het stoken. Afwijkingen van tot bar zijn mogelijk tijdens het . We bieden je hulp bij jouw problemen rondom warmte, warm water en andere cv -technische zaken.


Uiteindelijk heeft de monteur al ziedend en tierend remeha meer dan 5x gebeld omdat die stomme driewegklep er echt niet uit wou. Bij de 5de keer werd het probleem ook wel erkend door remeha en was de oplossing om de gehele ketel te demonteren en van de muur te . Eerste Hulp Bij Storing. Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen.


EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE39. Hiermee geeft de ketel de vergrendeling weer. Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden waarna de cv-ketel vanzelf, dus zonder dat de reset toets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt.


Dit is meestal als ik het warm water aanzet.

Het water wordt dan ook niet. Alle documentatie is te downloaden in pdf-formaat. Deze compacte ketel is geschikt voor een middel(groot) huishouden. Advies is print vervangen wegens slechte contacten.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan