Airco auto kapot

Een oorzaak kan zijn dat de compressor kapot is. Dat is een dure reparatie: de kosten kunnen oplopen tot € 1. Niet alleen moet het onderdeel vervangen worden, het hele systeem dient ook nog eens doorgespoeld te worden. Kapotte bedrading of een kapotte zekering kunnen je airco ook onklaar maken.


Is uw airco auto kapot , maar wilt u niet teveel betalen aan de reparatie? Dat is geen enkel probleem bij aircoherstelservice. Onze professionals kunnen uw airco al snel maken zonder dat u hoeft te rekenen op een torenhoge rekening. Als u niet voor onverwachtse kosten wilt komen te staan, is het ook mogelijk om een . De airco van je auto repareren.


Zit je al een tijdje te zweten in je auto omdat de airco stuk is? Hier volgt een korte gids over hoe airco werkt, waarom het misschien niet meer werkt en wat je er aan kunt doen. Besef dat airco in een auto. Een feit is dat regelmatig airco -onderhoud zeer belangrijk is. De gevolgen van vervuilde filters kunnen de airco beschadigen, vervuiling in de condensafvoer kan zorgen . Om onnodige reparatiekosten en een hoog comfort de garanderen heeft elke airco onderhoud nodigt.


Voor in de auto zit de condensor, een soort radiateur. Id als de aircopomp ook kapot is ben je helemaal de Sjaak, die reparatie is nog veel duurder. Airco defect, condensor lek?


Reparatie van de airco in uw voertuig: is uw auto airco kapot of stuk? Laat het defect repareren tegen lage kosten. Het onderhoud van de ( auto ) airconditioning is al vele jaren het werk van een specialist. In ieder geval was de compressor kapot , maar ook het bedieningspaneel van de airco.


Uiteraard was de aircocompressor kapot , die is vervangen, daar zijn ze uur mee bezig geweest en totaal was ik voor 9euro klaar. Mijn ouders rijden een astra station, en daarvan is de airco kapot , als je het knopje indrukt gaat er wel iets mee lopen, maar je krijgt geen koude. Het ligt er aan hoe oud die auto is, maar in principe is het niet raar dat een airco een keer bijgevuld moet worden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan