Solar drachten

Nieuwe showroom in Drachten geopend. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe showroom in Drachten en het resultaat mag er zijn! De officiele opening zal halverwege januari zijn.


Wij houden u hiervan op de hoogte! De showroom bevindt zich op de Noordkade te Drachten.

Binnenkort nieuwe showroom in Drachten. Maar voor het zover is wordt er hard gewerkt om de showroom te realiseren. Rubriek Groothandel in bouwmateriaal. Solar biedt je naast technische producten ook elektrotechnische en installatie producten.


Verkoopt en installeert zonnepanelen voor. Ervaring: Super goed geholpen en in overleg hebben we veel kunnen afspreken. Gekocht bij vestiging: Drachten.


WORLD CUP MONACO Na de zeer succesvolle race in Lelystad vertrok het team op dinsdag juli vol goede moed vanuit Drachten , om het succes te evenaren.

Zonnestroom werkt: goed voor het milieu en een lagere energierekening! De SF1zonnepanelen hebben het hoogste rendement. Solar Systemen Drachten heeft een mooi project gerealiseerd bij recreatiepark Bloemketerp in Franeker. JA solar zonnepanelen met SolarEdge omvormers. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Solar Garant Zonne- energie in Drachten vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Zwembaden staan onder druk vanwege de hoge exploitatiekosten door o. Zwembad De Welle in Drachten laat met dit project zien dat besparen en duurzaam energie opwekken hand in hand kunnen gaan! Samen met Koninklijke Damstra Installatietechniek levert Triple Solar een . Hij is onthult en we zijn apetrots! Onze Solarboat waarmee we gaan racen in de Dutch Solar Challenge. Drachten organiseert een complete Solar Week in teken van de Dutch Solar Challenge.


Duurzaamheid raakt ons allemaal aldus wethouder Marja Krans. DRACHTEN - De Dutch Solar Challenge komt van dinsdag tot en met donderdag juli naar Drachten. Dit is aanleiding voor ondernemers en gemeente om rondom dit internationale evenement flink uit te pakken met diverse activiteiten.


Deels op het dak en deels als overkapping op het parkeerterrein. Vraag hier direct een offerte op.

GroenLeven gaat, naast installatie van ongeveer 3. Het koude water dat door het solarpaneel stroomt wordt door de zon gratis opgewarmd tot een temparatuur van ca. Zon energie systeem (pv) . Public Address , Video Systems.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan