Distributiemonteur

Je bent een communicatieve monteur, die stuurt op het leveren van kwaliteit. Je bent accuraat en representatief, gezien jij het gezicht van de organisatie bent . Tijdens de afwezigheid van de . Ook draag je zorg voor onderhoudswerkzaamheden, het verrichten van metingen en het aansturen van assistent monteurs. Als distributiemonteur ben je verantwoordelijk voor het hele proces van aanleg tot aan de eindgebruiker.

De Monteur infratechniek Gas, Water, Warmte wordt opgeleid tot VP(A) - Vakbekwaam Persoon (Aanleg). Na het succesvol afronden van de opleiding mag de cursist standaard gas technische werkzaamheden uitvoeren (zie VIAG, bijlage 5). Cursusnaam, Monteur infratechniek Gas, Water, Warmte.


Opleidingsniveau Toelatingseisen, Webniveau Zie toelatingseisen BBL 2. Diploma, Diploma Monteur infratechniek Gas, Water, Warmte. De assistent distributiemonteur gas werkt in een gasbedrijf, energiebedrijf of aannemingsbedrijf dat werkt aan de openbare gasvoorziening. Assistent distributiemonteur gas (ADMg).


Hij voert werkzaamheden uit bij het aanleggen en beheren van gasdistributienetten.

Het gaat dan om bijvoorbeeld transportleidingen, . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Proflex Personeel heeft een landelijk netwerk van aannemersbedrijven actief in de grond-, weg- en waterbouw (GWW) of infra, hierdoor kunnen we in het hele land vacatures aanbieden in de . Vacature distributiemonteur transportleidingen. Je bent gewend om opgegeven opdrachten goed uit te voeren en daarbij ben je mede . Ben jij een ervaren distributiemonteur op het gebied van gas en water en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Nederland en in het buitenland. Werk vinden: Distributiemonteur - is makkelijk! VIAG AVP G-netten (hoge en lage druk) of VIAG VP G-netten ( distributiemonteur GAS (niv. 3), dipl. GWW (niv.


2) VCA BHV (of levensreddend handelen) Bodemsanering, dus een keuring voor vervuilde grond. Betaalbewijs belastingdienst en KvK niet ouder dan . Vergunst Technische Infra B. Veilig werken langs de weg. Wij kenmerken onszelf als een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf.


Wij geloven dat we met een goede balans tussen medewerker, service en winst de . See what people are saying and join the conversation.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die van assistent wil doorgroeien naar volwaardig distributie monteur. Je komt te werken voor een familiebedrijf in Someren. Deze aannemer is ontzettend aan het groeien, waardoor er ruimte is gekomen om iemand op te leiden. In totaal zijn er ongeveer 70 . Je houdt vaktechnische kennis bij door relevante ontwikkelingen en opleidingen binnen het vakgebied te volgen, deelt deze kennis binnen WML, en zorgt voor praktische toepassingen ervan. Sinds drie jaar werkt Harry bij Waterbedrijf Groningen als leerling- distributiemonteur bij Waterbedrijf Groningen.


FunctieomschrijvingAls Distributiemonteur gas en water voer je zelfstandig werkzaam uit op het geb. See this and similar jobs on LinkedIn. Communiceren doe je de hele dag door.


Je houdt presentaties, je schrijft e-mails, je hebt een werkoverleg, je voert een telefoongesprek of je wilt jezelf of een product verkopen. Booglassen TIG (Tungsten Inert Gas) - ROC Nijmegen ( Cursussen). Locaties: Boxmeer, Nijmegen en Druten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan