Dru bremen

De Bremen is een vrijstaande gaskachel met een strakke antraciete uitstraling en wordt met een thermostaat bediend. Bekijk nog meer specificaties! U kunt de haard met de hand bedienen op de bovenzijde van de haard.


Ook kunt u ervoor kiezen de haard thermostatisch te bedienen. Dit kunt u naar keuze instellen op het gasregelblok. De haard heeft een fraai vormgegeven mantel en is verkrijgbaar .

Op zoek naar de DRU Bremen gaskachel? Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren voor advies op maat. Dru Bremen is een gashaard gemaakt van de beste kwaliteit. Met een vermogen tot 8kW is dit een krachtige kampioen.


De gashaard wordt met een thermostaat bedien naar keuze instelbaar op het regelblok. Dru staat al voor meer dan 2jaar topkwaliteit gashaarden. Dru haarden is in staat om steeds weer nieuwe gashaarden in de markt te zetten, welke.


Download hier gratis uw DRU BREMEN handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Vraag direct de scherpste prijs aan bij Superkachels! Installatie door heel Nederland.


De haard wordt met een thermostaat bedien naar keuze instelbaar op het regelblok. De gietijzeren verbrandingskamer zorgt voor een extra lange . Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Schaf nu onze gaskachels aan en haal het maximale uit uw verwarming!


Gaskachel schoorsteen aansluiting. Passend in elk interieur door exclusief design. Verkrijgbaar in antraciet of zilver. Afmetingen in mH 6B 8D 343. Veilig online betalen en snel geleverd!


Bezoek ook onze showroom! Nominaal vermogen: kw.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan