Nest thermostaat instellen

Als je de Nest Learning Thermostat net hebt geïnstalleerd of als je hem naar de fabrieksinstellingen hebt teruggezet, moet je een paar vragen beantwoorden. De bovenstaande documenten bevatten een korte introductie van de thermostaat. Op de site van de Nest -ondersteuning kun je nog veel meer informatie vinden, bijvoorbeeld over het instellen van de thermostaat en het oplossen van problemen. Officiële ondersteuning voor de Nest Thermostat.


Instellingen van de Nest Thermostat (niet voor schema) beheren.

Auto-Schema uitschakelen op de Nest Thermostat. Druk op de ring van de thermostaat en kies INSTELLINGEN. Draai de ring naar NEST SENSE en druk om deze optie te selecteren. Je hoeft de Nest Learning Thermostat niet te programmeren.


Hij leert jouw schema en maakt via wifi verbinding met je mobiel. Dat is niet alleen slim maar ook doordacht. We raden je aan de Nest Learning Thermostat door een professional te laten installeren.

Als je bij het instellen van de Ecotemperatuur het Nest Blaadje ziet, weet je dat je een energiezuinige temperatuur hebt gekozen. Hiermee schakel je de thermostaat niet uit, maar wordt je huis . De Nest wordt door de fabrikant. Download hier gratis uw Nest Thermostaat handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De meeste thermostaten worden direct aangesloten op de verwarmingsketel. Bij de Nest Thermostat moet je de Heat Link tussen de verwarmingsketel en de thermostaat installeren.


De Heat Link fungeert als spanningsbron en als relais voor de verwarmingsvraag. De thermostaatdraad die van je . Een bestaande bedrade thermostaat vervangen. Nest Labs (Europe) Ltd Beperkte garantie.


Hoewel je in principe alles op de Nest Thermostaat zelf kunt instellen (wat betreft de thermostaatfuncties ) is de app het hart van het slimme systeem. Nest is thuis handmatig te bedienen zodat je zelf de temperatuur kunt instellen , maar met de Nest app kun je de verwarming ook op afstand hoger of lager zetten. Nest zorgt ervoor dat je huis altijd comfortabel verwarmd is als je er bent en zorgt ervoor . De installatie instructies verschijnen op het display van je Nest thermostaat.


Na het instellen van de taal maak je verbinding met je WiFi-netwerk en voer je via de draaicirkel het wachtwoord in van je WiFi toegangspunt.

Dat werkt eenvoudig en als je iets moet bevestigen druk je op het display van je Nest. Uw Verisure alarmsysteem werkt nu met de Nest Learning Thermostat , een thermostaat die zichzelf programmeert en zich aanpast aan uw energiebehoeften. Voor u als klant betekent dit extra. Zorg ervoor dat u de pop-ups niet geblokkeerd heeft in de instellingen van uw browser. Dit leggen we graag aan u uit.


Ook de rol van Nest thermostaat. Maar wat is dat nu precies? U kunt de thermostaat instellen bijvoorbeeld via een touchscreen of mobiele app. U kunt nu zowel uw WEMO-apparaten en uw Nest thermostaat met behulp van de WEMO-App beheren.


U kunt ook uw Nest Thermostaat uw WEMO apparaten beheren met behulp van regels. Met uw WEMO App, kunt u uw Nest Thermostaat handmatig instellen naar Home and Away (Thuis en Weg) modus, wijzigen van de . Dat kan leiden tot energiebesparing.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan