Akoestische ventilatieroosters

DOX acoustics is specialist in het leveren en monteren van akoestische roosters. Het toepassingsgebied is vrijwel onbeperkt. De behoefte om gebouwen en ruimten te ventileren, zonder dat hierdoor geluidoverlast ontstaat, kwam in het verleden dikwijls in conflict met de esthetische overwegingen met . In industriële omgevingen ligt een overschrijding van geluidsnormen op de loer.


Grenswaarden kunnen al snel worden overtroffen, wat een risico voor personeel en omwonenden kan vormen.

Akoestische roosters van Merford zijn uitermate geschikt voor plaatsen waar ventilatieroosters met hoge geluiddemping, lage . Toepassingen akoestische buitenroosters. De motoren die de lucht aanzuigen zijn akoestisch geïsoleerd en maken amper lawaai. ST-468-AK-() Meer informatie. ST-Silendo Meer informatie.


Documentatie Selecteer hier de bijbehorende documentatie. Ruud Boer Productmanager. Lucht uit de geventileerde ruimte dient te worden afgevoerd naar een aangrenzende ruimte of naar buiten.

Afhankelijk van de gekozen ventilatie-unit en de ruimte waarnaar de lucht afgevoerd dient te worden, kunt u kiezen voor het juiste ventilatierooster. Ventilatieroosters voor Aeropac en Sonair. Aralco NVS is fabrikant van ventilatieroosters en ventilatiesystemen en zorgt voor een gezond binnenklimaat. Wij leveren ook akoestische ventilatieroosters.


Daarbij heeft u de keuze uit plaatsing op het glas of tussen de profielen. De akoestische ventilatieroosters laten verse lucht binnen en houden het geluid buiten. Ontworpen voor hoog comfortniveau. Samen met gerenomeerde designers en architecten hebben we plafond-, wand-, trede- en vloerroosters ontwikkeld die niet alleen esthetische designelementen zijn, maar ook voldoen aan ventilatie en akoestische eisen.


Vandaar dat we sterk overwegen om systeem C met akoestische ventilatieroosters te installeren. Alle informatie hieromtrent is welkom! Het meest discrete, zelfregelende en akoestische ventilatierooster voor windbelaste toepassingen. De Invisivent EVO HR biedt de ideale oplossing voor windbelaste toepas- singen zoals hoogbouw en appartementsbouw aan de kust. In de toekomst wordt de nieuwe akoestieknorm van kracht.


Wat gaat er gebeuren met de verplichte ventilatieroosters in de nieuwbouw? Of laten die roosters niet veel lawaai door? Een terechte bekommernis, maar tegenwoordig bestaan er ook akoestische ventilatieroosters die minder .

Wie in Amsterdam en ver daarbuiten naar de naam vraagt van één van de misschien wel meest besproken studentencomplexen van Nederlan heeft een grote kans dat hij Ravel Residence als antwoord te horen krijgt. NIEUW: Beste akoestische prestaties met Aralco suskasten. Voor geluiddempend ventileren introduceert Aralco een nieuwe range suskasten de VariaCoust EPC. Deze serie heeft de beste geluiddempende eigenschappen in de markt.


Quel type de grille de ventilation choisir ? Pyrosone brandwerend en geluiddempend ventilatierooster laat onder normale omstandigheden ventilatielucht vrij en voorkomt overspraak. Doorstroomopeningen onder de vorm van spleten of roosters aan deuren zorgen voor een vlotte doorstroming van verse lucht, maar laten ook ongewenste geluiden door. Stille ventilatieroosters in deuren kunnen helpen, maar voor nog betere akoestische demping kunnen nu akoestische.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan