Faber skive prijs

ALLE MERKEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE. Moderne, vrijstaande driezijdige hanghaard in zwart gietijzer. De Skive is strak, stoer en solide. Moderne 3-zijdige hang haard in zwart gietijzer.


Type, Vrijstaande haard.

Brandertype, Log Burner . Mmet een open ruimte eraan. Deze hangende gashaarden zijn beide ontworpen als sfeerverwarming. De kachel heeft een vermogen van 6kw. Daarbij heeft u keuze uit een stalen vlakke achterwand of een stalen.


Doordat de haard de haard los van de grond hangt geeft dit een ruimtelijk effect. Systeem (open of gesloten), Gesloten.

Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels. Faber haard of gashaard nodig? Vakkundige installatie en gratis levering door heel Nederland. Dit hebben ze door ontwikkeld en wordt state-of-the-art technieken gebruiken bij hun haarden. Bekijk nu het hele assortiment . Verbrandingssysteem, Gesloten.


Gashaard Een echte blikvanger. Nominaal vermogen: kw. Maten (hxbxd): x 6x 4cm. Vermogen (min-max), - 6. Achterwan Staal lamel. KOM VOOR UW PRIJS NAAR ONZE SHOWROOM.


Tegen een meerprijs is een . Hanghaard Skive op gas valt op door zijn licht bollende vorm die zweeft boven de grond. De driezijdige gashaard is vervaardigd van zwart gietijzer. Bij deze gasbrander is het keramische hout opgestapeld als een klein kampvuur.

Een zeer realistisch vuurbeeld. Op zoek naar de scherpste prijs en het beste advies? Kies voor Home-haarden, uw totaalleverancier! Bij focos haardenspeciaalzaak, deze gashaard van faber. De faber skive is een gashaard die qua kwaliteit voor niemand onder doet!


FOCOS HAARDENSPECIAALZAAK heeft geen showroom, daarom kunnen wij u de allerlaagste prijs van Nederland garanderen! Graag kijk ik met jou of dit inderdaad de meest verstandige keuze is voor jouw woonkamer. Een haard moet natuurlijk niet te klein zijn of een te groot vermogen hebben.


Trouwens, dit modelletje heeft een adviesprijs van 2. Afmeting ( bxdxh):, 550x479x6mm.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan