Service onderhoudsmonteur

Als servicemonteur los je zelfstandig storingen op aan de platformliften volgens de instructies en eigen inzicht. Daarnaast ben je vraagbaak voor montage monteurs. Als onderhoudsmonteur onderhoud je zelfstandig de . Dan is deze functie iets voor jou!


Samen met de klant bespreek je de laatste details en analyseer je eventuele.

Hatek lastechniek is al meer dan jaar een groothandel met een compleet programma producten en diensten op lastechnisch gebied. Een nieuwe baan met leuk werk. Werkzaamheden De werkzaamheden zijn gericht op het installeren, onderhouden en reviseren van airconditioning en koeltechnische installaties. Binnen deze functie voel jij je als een vis in het water op bezoek bij de klant.


Jij bent het visitekaartje voor onze organisatie en neemt met niets . De Vries Installatietechniek B. Zodra een melding binnenkomt rijdt je naar de klant.

Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de . De hoofdvestiging van FMH is Holten met werkplaatsen door het gehele land. See this and similar jobs on LinkedIn. Als service - en onderhoudsmonteur ben je een belangrijke schakel voor de klanten.


Regelmatig ben je het aanspreekpunt voor een klant in noo je lost het probleem op, voorkomt technische problemen, adviseert de klant en zorgt dat er een grote tevredenheid is. In deze functie heb je een veelzijdige baan: van het. Bloom Personeelsdiensten B. Het gaat om verschillende projecten, van utiliteit tot renovatie. En wil jullie hulp daar graag bij gebruiken. Ik heb al wel wat gemaakt.


Hier mijn sollicitatie brief. Ben ik zeer geïnteresseerd. Als gecertificeerd installateur houdt. Elektroservice Holland zich met name bezig met nieuwbouw, renovatie, en onderhoud van.


De vacature betreft een fulltime functie waar jij je binnen een enthousiast team bezig gaat houden met het onderhouden van diverse soorten installaties in nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten.

Het betreft vooral projecten . Wij zijn aan het groeien, kom jij ons versterken? Amsterdam, Utrecht en Almere. Word jij enthousiast van techniek?


En antwoord je als een bekende aan je vraagt wat voor werk je doet: “Ik ben de hele dag lekker op stap . Bedrijfsomschrijving onze opdrachtgever is een technische onderneming gevestigd in de omgeving van den haag. Zij houden zich bezig… Zie omschrijving. Service - onderhoudsmonteur.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan