Ventilatie monteur

Onderhoud word vakkundig aangepakt en na gekeken en ventiel. Laat uw mechanische ventilatie systeem deskundig reinigen en onderhouden door Feenstra voor gezonde lucht in huis. Wat doet de monteur bij een eenmalige reiniging? Als luchtkanalen en ventilatie monteur ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden en repareren van diverse ventilatie- en klimaatbeheersingssystemen in gebouwen en woningen. Olympia is op zoek naar een ventilatie monteur fulltime in MAASSLUIS.


Direct solliciteren op de vacature ventilatie monteur fulltime?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers met ervaring op vlak van ventilatie en luchtkanalen. De projecten situeren zich over gans Vlaanderen en zijn hoofdzakelijk nieuwbouw installaties. Je staat in voor het plaatsen van ventilatie in particuliere . Installatie monteur per minutenBent u op zoek naar een installateur voor uw ventilatie werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Het minimaal af te nemen tijdsvak is uur.


Er worden geen elektrische. See this and similar jobs on LinkedIn. Voor een installatiebedrijf in Noord-Holland is Aditech op zoek naar een monteur die gespecialiseerd is in het monteren en onderhouden van mechanische ventilatie systemen binnen woningen.

Als monteur wordt je ingezet op verschillende projecten binnen de montage of service. Werkzaamheden: Als monteur ventilatiesystemen onderhoud en . Bij grote projecten werk . Duidelijk te zien dat er stukken bouwafval in het kanaal ligt. Werkwijze reiniging mechanische ventilatie. De monteur spreekt vooraf met u de werkprocedure door. De ventielen worden afgenomen en gereinigd in lauwwarm water.


De openingen worden afgedicht om een vacuüm te creëren. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, onderhouden en repareren van ventilatie - en luchtbehandeling systemen in utiliteit en industrie projecten. Wij zoeken iemand uit de regio.


Je werkt samen met een (chef) monteur in een vast team. PROFIEL: -Volledig zelfstandig kunnen werken. Ervaring in het bedienen van een schaarlift is een . Monteren van luchtroosters. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren monteurs of hulpmonteurs voor in de ventilatie - en luchtbehandelingssystemen.


Tijdens het verrichten van . Zoek je een job als installateur van ventilatie regio Tielt? Heb je reeds ervaring als loodgieter in het plaatsen van kanalen of het monteren van toes.

VACATURE MONTEUR VENTILATIETECHNIEK Locatie: Woerden, Utrecht Eltag is al meer dan jaar gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van ventilatiesystemen en rookgasafvoersystemen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan