Barbas universal

Zij doorstaan de tand des tijds en zullen altijd vanuit ontwerp of functionaliteit hun waarde behouden. Nu is de Universal revolutionair vernieuw zowel in de techniek als in de vormgeving. Barbas presenteert u: de . Perfect in bestaande en nieuwe situaties.


Nieuw ontworpen sluiting . Kiest u voor de sfeer van een ”open haard” en het rendement van een zuinige houtkachel, dan kiest u voor de Universal -5.

Door zijn oorspronkelijke afmetingen perfect toepasbaar in een bestaande situatie. De Universal -brengt warmte en sfeer in één. Door het herontwerp is de brandruimte nog praktischer geworden en brandt de haard beter, ook met minder hout en op een lager vermogen. Voor de bekleding is gekozen voor het unieke beton keramiek. Deze haarden zijn zeer geschikt om te plaatsen in een bestaande open haard.


Natuurlijk kunnen ze ook prima gebruikt worden voor een nieuwe situatie. Bij deze haard heeft u de keuze uit een viertal designkaders. Hierdoor kan de haard volledig naar eigen wens ingebouwd worden. Verder kan de haard optioneel uitgevoerd worden met een krachtige ventilator om de warme lucht snel .

Ondertussen is deze haard toe aan zijn 6e generatie. Wederom zijn er grote verbeteringen doorgevoer zowel wat betreft de techniek als het design. Nu met verschillende kaders. Het zijn modellen die zonder probleem de tand des tijds zullen doorstaan en hun waarde blijven behouden (vanuit ontwerp of functionaliteit). Deze generatie van de Universal is revolutionair venrieuw zowel . Een begrip onder de inzet houthaarden.


Sommige producten zijn en blijven klassiekers. De haard heeft de tand des tijds doorstaan en zal altijd vanuit ontwerp of functiona. Deze producten zijn tijdloos en zuullen altijd qua ontwerp en functionaliteit hun waarde behouden. Bekijk de Universal -bij . Installatie door heel Nederland.


Zon- en feestdagen gesloten. WebXclusive, full service web agency. Welkom op onze nieuwe website! Vraag je demo of plaatsbezoek aan. Wij verkopen ook warme luchtblazers op pellets voor magazijnen.


Maak tijdig uw afspraak voor het schouwvegen! Het unieke aan de Universal-is de geïntegreerde convectieventilator achterin het toestel (optioneel).

De ventilator zorgt voor een snellere . Type kachel: Vento H.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan