Intergas hreco 30 cw4

Altijd en overal uw comfort in de hand. RF Module Schaduw onder. Deze cv-ketel zonder drieweg klep is een zuinige ketel met A-label pomp. Intergas Kombi Kompakt HReco cw: de combiketel die écht alles combineert.


Deze veelvuldig door woningcorporaties gebruikte ketel heeft erg weinig storingen.

Omdat deze ketel een gescheiden wisselaar heeft is het ook mogelijk om deze . De HReco is opgebouwd uit uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Dit levert een grote energiebesparing op. Met de zeer zuinige A-label pomp bent u . Ik ben mij aan het orienteren voor een nieuwe CV ketel.


Uiteindelijk valt mijn voorkeur op vermelde ketel. Alvorens tot eventuele daadwerkelijke aanschaf over te gaan b.

Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel dit installatievoorschrift zorgvuldig door. Bewaar dit installatievoorschrift zorgvuldig. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften. De CWhr-ketel is uitermate geschikt voor middelgrote huishoudens.


Deze ketel is geschikt voor een middelgroot huis. Het is de combiketel die echt alles . Intergas HReco hr-combiketel inclusief Montage en jaar Garantie €1. Deze CV-ketel leasen is ook mogelijk!


Economische verantwoorde hr-ketel. Hierdoor zijn de ketels ecologisch en economisch verantwoord. De Kombi Kompakt HReco CWheeft een vermogen voor centrale . Recensie en specificaties van de Intergas - Kombi Kompakt HReco cv-ketel. Intergas levert met de Kombi Kompakt HReco een combiketel waarmee je het huis kan verwarmen en warm water kan tappen.


Met een productie van 1liter water per minuut van 40° Celsius valt deze ketel in de CWcategorie. Zo kunt u kiezen voor een een INNR Slim verlichtingspakket t.

Alles-1-in-ventilatiepakket t. ATAG ONE slimme thermostaat t. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 8900).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan