Vasco niva n1l1 designradiator

Sober maar vol karakter, discreet maar één en al stijl. Dat is ongetwijfeld de vlakke Niva met strakke belijning. Deze sierradiator komt prachtig tot zijn recht in een interieur waar vlak en effen de boventoon voeren, daar wordt hij haast een met de ruimte.


U geeft de voorkeur aan een zachtere uitstraling? Snelle levering, goede service! COLOR Onderstaande prijzen zijn .

Deze design radiator kan niet van boven worden aangesloten. Vasco Niva Lak N1Ldesignradiator wit structuur (S600). De vlakke voorzijde geeft de radiator een moderne uitstraling en verfraait uw interieur.


Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Koop extra voordelig op Badkamermarkt.


De zijkanten zijn recht wat de radiator een . Als optie kan deze vlakke radiator met een handdoekbeugel voorzien worden.

Praktisch en altijd garant voor een welddadige temperatuur. Aluminium is het meest optimale materiaal voor een radiator. Het is vochtbestendig, roestvrij, licht van gewicht, zorgt . Momenteel niet voorradig.


Voor maandag 21:bestel over weken in huis. Maak je bestelling compleet. OVER NIVA LAK VERTICAAL Puur technische klasse, puur design, puur sfeer De ultracompacte, gestyleerde Niva is nog steeds een stichtend voorbeeld voor heel wat ontwerpers en collegaproducenten. Eén en al functionaliteit door de optimale luchtdoorstroming en de extra hoge warmteafgifte die meteen op gang komt. CV Compleet is de webwinkel voor radiatoren, convectorputten, vloerverwarming , installatiematerialen, sanitair, PVC afvoermaterialen, CV ketels en thermostaten, airco en woonhuisventilatie.


Geintegreerde ventielradiator met aansluitingen, standaard aansluiting rechts. De voorplaat, het rooster en de zijpanelen zijn uit een volume gesneden. VASC decorrad NIVA N1L, staal, anthracite January.


Levertijd: voorraad artikel. Met thermostatisch ventiel geïntegreer Nee. Stralingsbuis, Verticaal. Met elektrisch element, Nee.


Aantal standaard aansluitingen, 2. Geschikt voor vochtige ruimte, Ja.

Misschien kunnen wij u helpen met de volgende producten? Met ontluchtingsaansluiting, Nee. Gebaseerd op één of meerdere van uw zoektermen). Liefhebbers van puur, tijdloos design kiezen voor de gestyleerde Niva designradiator van het gerenommeerde merk Vasco.


Door de integere uitstraling past deze radiator bij uitstek in een minimalistisch en effen interieur, waar hij haast samensmelt met de ruimte. De Niva Soft heeft door de afgeronde zijkanten juist een .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan