Gebruiksaanwijzing nest thermostaat

We hebben ook links toegevoegd waarmee je snel meer te weten komt over de belangrijkste functies van de thermostaat. Of neem contact op als je meer hulp nodig hebt. Installatiehandleiding en Garantie. Alleen voor installaties op een nieuwe plaats.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Wanneer ik handmatig de temperatuur hoger of lager zet, hoe zet ik daarna weer terug in zijn programma? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Als ik op niet thuis instel.


De Nest wordt door de fabrikant. Hij is mooier dan ooit met een slanker en strakker ontwerp, en een groter en duidelijker scherm. Raadpleeg hiervoor de handleiding.


Je zult hiervoor je combiketel moeten openmaken.

Maak de Nest Heat Link open en . Hoe dat moet, kun je terugvinden in de handleiding van je . Wat houdt de Nest installatie in? Verwijderen van uw bestaande thermostaat. Controleren of uw Nest thermostaat goed werkt. Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.


Korte uitleg over de werking van het product. Stadsverwarming met elektrische regelklep. Je hebt geen wifi nodig om de Nest. Wifi is wel vereist om de thermostaat te bedienen met de Nest -app en software-updates te ontvangen. Introductiegids, installatiehandleiding en garantie.


Zo weet je precies wat je maandelijks aan energiekosten kwijt bent. Let op: deze thermostaat is geschikt voor alle type cv-ketels. Wil je dat de thermostaat modulerend werkt?


Zo enthousiast als ik ben maakte ik een afspraak met de installateur (Feenstra) voor het installeren van de nieuwe Nest thermostaat en bijbehorende Heatlink aan. Backplate voor het aansluiten van de thermostaat.

Thermostat te gebruiken. USB-voeding en lange kabel. Combineer de Nest met andere slimme apparaten in uw huis.


Hierbij komen er stroomdraden uit de muur (van 230V) die aangesloten zijn op de Theben thermostaat. Nest is er namelijk van overtuigd dat men de regeling beter zelf kan doen dan van andere technieken gebruik te maken. In de doos vind je ook de Heat Link die je naast je verwarmingsinstallatie moet monteren en aansluiten. In de installatiehandleiding wordt vrij duidelijk uitgelegd hoe je de Heat Link moet . En die heatlink levert nu de stroom aan de Nest thermostaat beneden in de woonkamer die op dezelfde plek kon blijven hangen.


Ik ben in het Verenigd Koninkrijk en zou graag een VR-module kopen voor mijn Ecotec Plus een Nest thermostaat praten met modulatie hebben.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan