Onderhoud wordpress

WordPress website bij te houden. Hier heb ik de tips opgeschreven die je zelf makkelijk kan volgen om ervoor te zorgen dat je website altijd up-t0-date is: 1. Er zijn al pakketten vanaf € 175. Het internet is een ontzettend gevaarlijke plek.


Je hoort steeds meer verhalen dat websites gehackt worden (ook van grote bedrijven) en dit wil je natuurlijk proberen te voorkomen.

Wij geloven niet in half werk en bieden alleen kwaliteit aan. Wij besteden minimaal uur per maand aan jouw website en zijn altijd zeer pro-actief. Maar hoe zit het met het onderhoud ? Natuurlijk kom je een heel . Een website-onderhoudscontract geeft je rust en zekerheid.


Ons onderhoudscontract ontzorgt je helemaal met o. Tussendoor onderhoudt jouw website en zorgt voor een snelle(re) en veilige(re) website!

Bekijk onze mogelijkheden. Wij zorgen voor het onderhoud en de updates en u kunt doen waar u goed in bent. Focus dan op de inhoud en je klant. Het is voor u als ondernemer essentieel dat uw website altijd online is voor bezoekers.


Daarom is het belangrijk dat het onderhoud van uw website goed wordt bijgehouden. Met een abonnement heb je een vlekkeloos werkende website. Wekelijkse check voor updates.


Dat regelen wij voor je. Bepaal zelf de frequentie van het onderhoud van je Wordpress website door Wordpress specialisten: maandelijks, wekelijks of dagelijks op updates. Laat ik de tweede vraag eerst beantwoorden, JA! Geen onderhoud aan een auto is slecht voor de motor e. Wij maken maandelijks een backup van je site. Meer informatie vind u hier.


U betaalt slechts € per maand! Tegen een vast bedrag per maand en maandelijks opzegbaar. Geen zorgen over hacks, aanvallen of achterstallige updates.

Met Wordpress Onderhoud van ICTWebSolution houdt u uw website veilig, up-to-date en snel. Structureel onderhoud is dan ook erg belangrijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan