Remeha avanta ketel

Dank u voor de aanschaf van dit apparaat. De Avanta is één van de meest verkochte cv- ketels in Nederland. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het product gebruikt en bewaar deze op een veilige plaats voor toekomstig gebruik. Om te zorgen voor een voortdurende veilige en goede werking, raden wij aan het product regelmatig te laten onderhou den. Deze Avanta 28c cwheeft jaar all in garantie en is erg compact.


Ook het tappen van zeer kleine hoeveelheden warm water is geen probleem voor de Avanta.

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Aanvoertemperatuur: TSET tot ºC. Waarschijnlijk is de oorzaak de automaat van de ketel. Ik adviseer je contact op te nemen met jouw installateur om dit na te gaan.


Mocht hij er niet uitkomen dan kan hij contact met ons opnemen voor meer ondersteuning. De CWcv- ketel is ideaal voor standaard huishoudens. Afmetingen, opstellingsruimte en aansluitpunten.


Aanvullende richtlijnen voor het sanitair- en cv-water.

Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 500). De energiebesparing kan door deze pomp oplopen tot maar liefst € 5- per jaar. Bovendien is de compacte combiketel vrijwel overal te plaatsen en levert door het grote vermogensbereik superieure prestaties.


Koop of Verkoop remeha avanta op Marktplaats. Bespaar direct op stookkosten! Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert.


Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW CWof CW5. Zeer snelle warmtelevering. Comfort master besturingselement. Hiermee geeft de cv- ketel de vergrendeling weer.


Wij adviseren u graag over deze ketel ! Remeha Avanta CV ketel CW4. Veiligheid bij installatie-, inspectie- en onderhoudswerkzaamheden. De Toon geeft aan dat ik warmwater af neem terwijl alle kranen dicht staan.


Volgens Toon afgelopen nacht mgas verbruikt? Dat is meer dan de hele dag hiervoor. Je ketel is je Warm Water aan voorverwarmen. Je zou in je handleiding van je ketel kunnen kijken, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan