Verwarming auto

Voor techniek liefhebbers - goede prijzen en uitgebreid assortiment. Met een standkachel in uw auto laat u de autoruiten ontdooien en de auto voorverwarmen. Ideaal om snel te kunnen.


Tekkies die het winterweer haten, wij bieden de oplossing met een universele standkachel voor elke auto ! U plugt binnenshuis de stekker in het stopcontact en de verwarming doet de rest.

Koop en Verkoop Auto Accessoires op Marktplaats. Aanhangwagens, Navigatiesystemen, Dakdragers en meer tegen een aantrekkelijke prijs! De verwarming van de auto doet het niet.


Er zal lucht in de radiator zitten, maar volgens deskundige. Sinds een week of werkt mijn verwarming in de auto niet meer. Het gaat om een Fiat Bravo 1. Meer resultaten van forum.


Nu heb ik een probleem met de verwarming cq kachel (climate control).

Hij blaast enkel koude lucht, ongeacht hoe warm de auto is. De thermosstaat is al vervangen, er zit voldoende koelvloeistof in, voor een half jaar geleden is er een nieuwe radiator opgekomen. Heb ook al de oliedop bekeken of er witte drek.


Zoals elke Nederlander met een auto ken je het vast wel: bevroren ruiten. In de ochtend je auto schoon moeten krabben is iets dat je hele dag kan verpesten. En tot aan je werk zit je met bevroren vingers achter het stuur.


Een standkachel inbouwen is dan ook een goed idee om voorgoed van bevroren ruiten af te komen. Als je er dus de ruiten van de auto mee wilde ontdooien in de winter, dan is deze verwarming niet echt geschikt. Hij werkt enkel als bijverwarming, bovenop de standaard autoverwarming. Dit neemt niet weg dat het apparaatje goed werkt als bijverwarming tijdens het rijden.


Een vraagje over een net gekochte 2e hands auto (zonder garantie):Bij het maken van de proefrit viel het ons al op dat de verwarming heel erg warm werd. Pingi herbruikbare auto -ontvochtiger in carbon-look 300gr (NL). De wagen is een opel ast.


Carpoint Auto Verwarming Ventilator. Eenvoudige bevestiging, volt aanstekerplug 3graden draaibare voet, duoschakelaar voor ventilatie en verwarming meter kabel voor alle ruiten te ontdooien. Mensen, Toen ik mijn auit kocht deed de verwarming het al niet al te goed.


Na het vervangen van mijn koelvloeistof en thermostaat, werd de auto weer mooi graden en werkte de verw.

De zonnecellen zorgen voor de energie die het voertuig nodig heeft om met behoorlijke snelheden te kunnen rijden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan