Vrf systeem werking

VRF staat voor Variable Refrigerant Flow. Dit wil zeggen dat de hoeveelheid koudemiddel en daarmee de capaciteit binnen het systeem kan variëren. Gelijktijdig koelen en verwarmen met slechts twee leidingen. ClimateCare van Mitsubishi Electric.


VRF - systeem met gepatenteerde. VRF systemen zijn klimaatsystemen die de capaciteit van aangevoerde gekoelde lucht kunnen variëren.

Het systeem kan zowel koelen als verwarmen. VRF maakt gebruik van warmteterugwinning en balanceert bestaande warmte binnen het gebouw: warmte die aan de ene ruimte wordt onttrokken, wordt in een andere als nuttige warmte afgestaan. Het innovatieve totaal warmtepompsysteem heeft hierdoor een zeer energie-efficiënte werking , . VRF S-SERIE - WARMTEPOMP 3-PIJPS. Oneindige toepassingsmogelijkheden.


Koelen, verwarmen of beide tegelijk. Zelfs met warmteterugwinning binnen het systeem. Een 3-pijps systeem biedt de complete vrijheid met een maxi- mum aan energierecuperatie.

In de auto changeover functie kan een bepaalde binnenunit via de draadbediening eenvoudigweg schakelen tussen koelen en verwarmen, onafhankelijk van de werkingsmodus van de andere binnenunits. Wordt warmte uit lokaal . Zo bekomt u een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door. Schakelen tussen koelen en verwarrnen. Totaal airconditioning concept met individueel comfort.


Het Mitsubishi Electric VRF airconditioning systeem is een technologisch superieur totaalsysteem voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater. Het City Multi VRF airconditioning systeem garandeert absolute individuele regelbaarheid in elk . Warmterecuperatie met het economische 2-pijpssysteem. VrF - systemen onderscheiden zich door hun re-. Een systeem dat werkt het r2-systeem is wereldwijd het enige warmterecuperatiesysteem dat met slechts. Hoe werkt airconditioning?


Hier een heldere uitleg door Toshiba Airconditioning. Lees meer over de werking van airconditioning op onze website. Volledig geïntegreerde beheersystemen geven ongelimiteerde toegang tot het systeem , de bediening en de werking. Flexibele leidingconfiguraties en een compact modulair . Wanneer u een project heeft waarbij veel ruimten voorzien dienen te worden van een klimaatinstallatie adviseren wij een VRF systeem.


Een VRF systeem bestaat uit één of meerdere buitenunits in combinatie met meerdere binnenunits.

Het VRF systeem wordt gesteund door geavanceerde airconditioningstechnologie. Deze systemen combineren comfort en gemak met een eenvoudige werking en lage mate van onderhoud. Daarnaast is het VRF systeem economisch en zeer efficiënt. Ter verzekering van een goede werking wordt aanbevolen om een onderhoudscontract af te sluiten met specialisten ter zake of direct met de leverancier. Standaard elektrostatisch plasma filter.


Bediening zowel lokaal, centraal als via gebouwbeheersysteem mogelijk. De wandunit wordt hoog .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan