Nest thermostaat stadsverwarming

Als je in Nederland woont of al een thermostaat in je huis gebruikt, is je systeem waarschijnlijk . Tot op heden heb ik nog wei. Meer resultaten van forum. Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte? Heeft u stadsverwarming ?

De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Ik heb daar toen nooit meer naar gekeken hoe dat eigenlijk is aangelegd. Ik had mijn nest Vgewoon hardwired op de thermostaat aangesloten.


De voeding van de regelklep van de stadsverwarming gaf tevens genoeg energie om de nest. NEST Vop stadsverwarming met 220v aan uit. Bestaat er een slimme thermostaat voor. In dit artikel kan je lezen hoe ik mijn Honeywell Vision thermostaat heb vervangen door een Nest.


Deze klep regelt de instroom van heet water naar mijn vloerverwarming (en radiatoren).

Bij stadsverwarming of blokverwarming is het niet mogelijk om direct een thermostaat aan te sluiten. Dit is enkel mogelijk wanneer er al een thermostaat is aangesloten op het bestaande systeem. Heb je nog geen thermostaat en maak je gebruik van stadsverwarming of blokverwarming, dan heb je naast een nieuwe. Bij deze regelingen heb je geen eigen cv- ketel, maar krijg je warm water en verwarming vanuit een centraal systeem. Ook wanneer u stadsverwarming heeft is het mogelijk om te profiteren van het optimale . In Nederland bestaan verschillende soorten verwarmingssystemen.


Type klus: Thermostaten plaatsen of vervangen. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Hallo jasper05 De NEST thermostaat kan ook worden gebruikt in combinatie met stadsverwarming.


Voorwaarde is wel dat de woning nu ook een thermostaat heeft. Nest thermostaat geschikt ? Het maakt niet uit of dit een bedrade of onbedrade thermostaat is. Je kunt hierover het beste even contact opnemen met een installateur.


Heb je geen doorsnee cv-ketel maar een wat ingewikkeldere verwarmingsinstallatie met zonekleppen (zoals bij bijvoorbeeld stadsverwarming of vloerverwarming), dan . Wis alle filters Gekozen filters: Vloerverwarming~CV-ketel~ Stadsverwarming.

Ontvangt u warmte door middel van stadsverwarming ? Dan moet u er voor zorgen dat u ook een slimme thermostaat kiest die aangesloten kan worden op een stadswarmteregelaar. Wanneer deze aansluiting niet mogelijk is zal uw slimme meter onbruikbaar zijn. Wij hebben voor u de meest gestelde vragen door onze klanten op een rijtje gezet.


Mocht u vraag hier niet tussen staan? Neem dan gerust contact op! Precies 2euro en cent. Zoveel moet ik bijbetalen op de energierekening.


Het energiebedrijf bezwoer vorig jaar dat Toon prima werkt met stadsverwarming , de enige vorm van warmte die je . Modulerend is niet nodig bij stadsverwarming. Mij is verteld dat de simpelste thermostaat vaak de beste is. Let wel even op waar de slimme thermostaat geschikt voor is. Je hebt dan centrale verwarming nodig. Hetzelfde geldt voor warmtepompen.


En heb je ook zonnepanelen op je dak? Dan kan dat ook niet in combinatie met Toon.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan