Platenwarmtewisselaar

Een platenwarmtewisselaar is een specifiek type warmtewisselaar. Deze platen worden tegen elkaar aangedrukt in een frame, waarbij de randen van de platen zijn voorzien van een pakking of waarbij de platen aan de randen aan elkaar worden . FBss is uw partner voor zowel nieuwe platenwarmtewisselaars als revisie of onderhoud van uw platenwarmtewisselaar en dichtingen van alle merken. Platenwarmtewisselaars worden breed toegepast in de industrie en in andere sectoren waar warmteoverdracht van belang is.


Ze zijn dan ook veelzijdig in hun toepassing.

Met een platenwarmtewisselaar kunt u koelen, verwarmen, verdampen, pasteuriseren en condenseren. Op zoek naar een nieuwe platenwarmtewisselaar ? WCR levert complete platenwarmtewisselaars voor elke gewenste applicatie. Onze wisselaars worden ontworpen op basis van uw processen. Hierdoor krijgt u altijd een product op maat. Prijzen en mogelijkheden.


Neem gerust contact met ons op!

Warmtewisselaar RVS rijen kW. Platen-warmtewisselaars zijn ook bekend als tegenstroom-warmtewisselaars. Deze term is echt nodig, want in het. Services voor platenwarmtewisselaars. Er zijn verschillende mogelijkheden om de werking te waarborgen of te optimaliseren . Een vorm waarin een warmtewisselaar vaak voorkomt, is in de vorm van een platenwarmtewisselaar.


Deze is op een of andere manier in zowat alle CV- installaties verwerkt. Hij is niet voor niets zo populair, want de platenwarmtewisselaar is heel erg efficiënt, wat vooral komt dankzij het grote contactoppervlak tussen de . Hiernaast vallen ook de plaat-vin en de geprint circuit warmtewisselaar onder deze categorie van compacte warmtewisselaars. Dit product wordt in de industrie ook wel platenkoeler of plaatwarmtewisselaar genoemd. De berekening voor de optimale warmteoverdracht conform uw specificaties bepaalt het ontwerp en de materialen . Criteria bij de selectie: pijpenwarmtewisselaar of platenwarmtewisselaar. Pijpenwarmtewisselaar versus platenwarmte- wisselaar.


Samengebouwde of gesoldeerde platenwarmtewisselaars voor toepassing als scheidings- en koelwisselaar in combinatie met een duurzame NIBE warmtepomp. Met een breed assortiment platenwarmtewisselaars biedt NIBE u een passende oplossing voor tal van toepassingen. Zo zijn ze onder meer inzetbaar als bronwisselaar in een warmtepompinstallatie of als warmtewisselaar in een oplaadsysteem voor warmtapwater.

Het unieke ontwerp van de inlaat en het plaatpatroon . Alfa Laval platenwarmtewisselaar voor stoom. Wijzigingen Voorbehouden. De platenwarmtewisselaar bestaat uit een bepaald aantal platen, een frameplaat en een mobiele drukplaat. De platen en hun dichtingen zitten geklemd tussen de beide frameplaten en vormen zo een pakket met twee onafhankelijke . Een compacte en efficiënte platenwarmtewisselaar in combinatie met een druk en temperatuur bestendige mantel.


Deze platenwarmtewisselaars hebben hoge warmteoverdrachtscoëfficiënten in een zeer compacte design, dit in combinatie met een hoge beschermingsfactor tegen lekkage en een hoge weerstand bij zware . K°Bloc combineert twee verschillende plaatgolvingen op een innovatieve manier. De platen worden ten opzichte van elkaar 90° gedraaid en vervolgens aan elkaar gelast. Zo ontstaan twee verschillende dwarsstroomkanalen. Het frame bestaat uit vier pijlers, een onderplaat en een bovenplaat met vier drukplaten aan de . Heeft u vragen over onze pakking platen warmtewisselaar ? Bel met onze afdeling verkoop. Zij helpen u graag verder.


Industriële platenwarmtewisselaars. Het aantal afmetingen, plaat- en pakkingmaterialen, en beschikbare opties is enorm. De veelzijdigheid van Alfa .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan