E ketel

Een HRe- ketel is een Hoog Rendement elektriciteitsketel. Het is een nieuw type cv- ketel dat naast warmte ook elektriciteit opwekt. Een compacte en zeer efficiënt werkende motor, die op aardgas gestookt wordt en naast warmte tegelijkertijd elektriciteit produceert.


Dit gebeurt op het moment dat er een warmtebehoefte is voor de verwarming. Met een jaarlijkse productie van .

Een HR- e ketel is een ketel op gas die ook elektriciteit produceert via warmtekrachtkoppeling. Op het energielabel staan de energie-efficiëntieklassen, het geluidsniveau, de warmteafgifte in kilowatt en een symbool dat aangeeft dat het toestel elektriciteit opwekt. Er is (nog) geen energielabel voor . Elektrische modulerende verwarmingsketel met optioneel warm watervoorziening (combiketel).


Geschikt voor woningen en kleine utiliteit. Wilt u meer informatie over cv- ketel onderhoud? ON zet alles op een rijtje en adviseert u graag over de mogelijkheden.

In de ketel zit een aardgasmotor. Als u warmwater gebruikt of als de verwarming aanslaat, zet de motor een kleine generator aan die elektriciteit opwekt. Deze stroom kunt u terugleveren aan uw energieleverancier. Dat gebeurt door de geïntegreerde heteluchtmotor (een stirlingmotor van watt).


Dit maakt de HRe- ketel een kleine uitvoering van zogeheten warmtekrachtkoppeling: een micro-wkk. De HRe- ketel is ook leverbaar . Zonder Economizer verdwijnt deze warmte normaalgesproken door de schoorsteen. Dit zorgt voor het uitzonderlijk hoge tapwaterrendement met als resultaat een zeer zuinige cv- ketel.


De beste prestaties worden geleverd met een geringe energie-inspanning en weinig onderhoud gedurende . Net als de gewone hoogrendement cv- ketel maakt hij warmte en warm water. Tegelijkertijd wordt ook bij warmte bereiding elektriciteit gemaakt. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Op het moment dat je een vervanging van je cv- ketel overweegt, is het verstandig om jezelf goed te oriënteren. Hierbij kijk je allereerst naar de manier waarop je de cv- ketel wenst te gebruiken. Spring naar Plaat E : Krijgersinitiatie - Plaat E toont blijkbaar een soort initiatieritueel.

Wil je een extra comfortabele. Aan de linkerzijde dompelt een grote figuur een man in een ketel. Dit om mijn stroom overschot te gaan gebruiken voor warm water in plaats van gas.


Ik heb alleen een klein probleempje. De boiler wordt in de kelder opgehangen en dus onder het niveau waar mijn riolering loopt. Controleren werking van de apparatuur. Visuele controle op lekkage in de ketel.


Storing gemeld dezelfde dag geholpen. Onderhouds en voorrijkosten gedekt. Inclusief uurtarief bij een storing cv ketel. Proefstoken van de installatie.


Dat kan per jaar netto wel 8. ATAG E -serie E 325C HR Combiketel met A-label pomp en Comfortpakket inclusief. By de gedachten aan veele ongelukkige toevaliën, die door Ketels, waarin brandbare vloeistoffen gekookt worden, door het overkooken en de daaruit ontstaane branden we gorzaakt geworden zyn, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan