Indirecte luchtverwarming

De Home Supply Unit (HSU) is een indirect gestookte luchtverwarmer. Hierbij wordt de vrijkomende warmte uit bijvoorbeeld een cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp overgedragen aan de luchttoevoer, via een warmtewisselaar met een tussenmedium (water). Het grote voordeel van een indirect toestel is niet alleen . Dit is het geval bij bijvoorbeeld een cv ketel of stadsverwarming.


Wij hebben meerdere soorten luchtverwarmers. Onze nieuwste is de indirect gestookte Elan 4.

Daarnaast hebben we de indirect gestookte Elan . Direct of indirect gestookt. Een indirect gestookte heater wordt cv-zijdig gevoed. Warmteservice verkoopt diverse modellen indirect gestookte heaters van het merk Winterwarm. De Multicalor MC-EE ( modulerende) luchtbehandelingskasten zijn indirect gestookte luchtverwarmers met een tijdloos strak design.


Indirecte modulerende luchtgroepen MC-MODU. De MC toestellen zijn beschikbaar in drie bouwgroottes afhankelijk van het motorvermogen. Praktisch is de omkasting vervaardigd uit .

Comfortabele, energiezuinige bedrijfsverwarming comfort. Inatherm beschikt over een compleet programma industriële luchtverwarmers. Winterwarm heeft meer dan jaar ervaring in de productie en verkoop van direct of indirect gestookte luchtverwarmers. De luchtverwarmers van Winterwarm kunnen in vrijwel iedere ruimte worden geplaatst en zijn effectief, comfortabel en energiezuinig.


Al vele jaren is Air Service Center een ware pionier in de wereld van luchtverwarming. Dit luchtverwarmingssysteem staat in verbinding met uw cv-ketel en brengen wij onder in een Comfort Plus abonnement waarbij onze monteur elk jaar het onderhoud komt uitvoeren. Meerdere toestellen in één abonnement? Voor meer informatie kies het Hybride abonnement.


Veruit het meest rendabele is een directe luchtverwarming op gas. Deze toestellen zijn beschikbaar als condenserende ketels met rendementen die gemiddeld hoger liggen dan de traditionele condenserende CV-ketels. We hebben een indirect gestookte hete luchtverwarming. Nu lees ik veel op het Internet dat moduleren van deze tijd is en dat moduleren zuiniger is . Mijn huidige direct gestookte Brink luchtverwarmer is aan vervanging toe.


Nu wordt mij geadviseerd om over te stappen op een indirect gestookt systeem. Bij indirect gestookte luchtverwarmers wordt met bijvoorbeeld een CV-ketel water opgewarmd en dit warme water wordt naar een warmtewisselaar gevoerd waarmee lucht wordt opgewarmd. Wij zijn gespecialiseerd in warme luchtverwarming voor woningen, groot of klein en dit in gans België voor particulieren.


Prijs- en typewijzigingen voorbehouden.

Het voordeel van luchtverwarming is dat je WTW kunt toepassen op de afgezogen lucht. Maar ik denk wel dat je de leidingen moet isoleren wil je echt een zuinig systeem creëren. Sowieso zou ik een indirect systeem nemen, dan zit je niet vast aan de Brink ketels.


Ook kun je het dan combineren met bijv. Het toestel Elan is een indirect gestookte luchtverwarmer. Ook is het toestel geschikt voor stadsverwarming of aansluiting op.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan