Onderhoud boiler

Nuttige adressen en alle informatie over wettelijke verplichtingen en termijnen voor het onderhoud van uw verwarmingsketel. Om de efficiëntie en kwaliteit van je boiler te behouden, is een regelmatig onderhoud vereist. Ontdek de checklist voor het onderhoud van een boiler.


De ene boiler is de andere niet. Het onderhoud van het centraal stooktoestel van uw verwarmingsinstallatie is een verplichting, zowel voor particulieren als bedrijven.

Centrale stooktoestellen op gas (aardgas, butaan, propaan) moeten 2-jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Het is dus verstandig om uw boiler regelmatig te laten controleren en onderhouden. Bij Feenstra kunt u aanvullend op een cv-ketel serviceabonnement, een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw indirect gestookte boiler , gasboiler, zonneboiler of warmtepompboiler. Op een elektrische boiler is geen onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud aan je boiler voorkomt storingen, zorgt voor een veilige werking en helpt je met energie besparen.


Als u jarenlang zorgeloos wil genieten van uw verwarmingsketel en het maximum rendement uit uw investering wil halen, is het belangrijk om het onderhoud van uw verwarmingsketel op regelmatige basis in te plannen. Daarnaast zijn er ook een aantal wettelijke bepalingen voor het onderhoud waarmee u rekening moet . Op die manier wordt een goede werking gegarandeerd en verlengt u de levensduur.

Het is ook aangeraden om een onderhoud te laten uitvoeren op warm water boilers en badverwarmers op gas. Met onderhoud van je boiler bespaar je energie, ben je zeker van veilig gebruik en verleng je de levensduur - een onderhoudsabonnement. Wie doet wat en hoe zit de wetgeving over onderhoud verwarmingsketel precies in elkaar? Syndicus Verhelst Beheer legt haarfijn uit wat mag en moet. Als u gegarandeerd wilt zijn van een goed werkende gasboiler, kunt u bij ons een onderhoudscontract voor uw gasboiler afsluiten.


Mocht uw gasboiler, afgezien van het periodieke onderhoud , onverhoopt toch niet naar behoren functioneren, dan bent u bij ons altijd verzekerd van een snelle oplossing. Keukenboilers en de grote elektrische boilers zijn vrijwel onderhoudvrij. Verder is er geen onderhoud nodig.


Je ketel onderhouden volgens de regels van de kunst zonder verdere verbintenis. Ontdek ons pakket voor de reparatie en het onderhoud van je verwarmingsketel! Jij betaalt alleen de eventuele . Zonneboilers- vloerverwarming- biomassaketels - installatie en onderhoud. Ook onderhoud en herstellingen van centrale verwarmingsinstallaties. Contacteer ons voor meer info of bezoek onze website.


Vergelijk 8bedrijven GCS Technics, Roger Goeminne, El-Technics, DC Sanitair, Aresco,. Onderhoud van je verwarming, zonder zorgen.

Kies voor de service van ENGIE Electrabel: we contacteren je zelf voor een afspraak en een gecertificeerd installateur komt bij je langs. Je betaalt een maandelijks bedrag en je hoeft werkelijk nergens aan te denken: je bespaart energie en je voldoet aan de legale. Voor een volledig onderhoud en reiniging van uw verwarmingsketel bent u bij Ekotec bij het juiste adres! Een uniek serviceplan voor uw CV ketel, boiler of bijvoorbeeld aircosysteem. Verzekerd van deskundige service en onderhoud voor een klein, vast bedrag per maand.


Het resultaat is een altijd goed werkend apparaat. Ook voor andere CV en warmwaterapparatuur kunt u bij Wouda . Wij adviseren jaarlijks onderhoud. Een boiler voorziet u snel van voldoende warm water uit een voorraadvat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan