Vasco flatline type 22

Hij is voorzien van maar liefst aansluitpunten, waaronder een middenonder. Bij CVtotaal ben je aan het juiste adres! Vandaag besteld = morgen in huis.


De vlakke voorplaat van de FlatLine staat in rechtstreeks contact met de waterkanalen van de radiator. Hierdoor wordt de warmte direct vrijgegeven. Het rendement is dus optimaal.

De FlatLine is uitermate geschikt om aangesloten te worden op lage. Snelle levering, goede service! Door zijn aansluitingen is hij universeel aansluitbaar, ongeacht het type en de lengte. Door zijn beperkte hoogte komt hij prachtig tot zijn recht voor grote raampartijen.


Flat-Plint-Line is zowel voor wand als vloermontage mogelijk. Dé meest verkochte type radiator in Nederland. Een type kan in elke type ruimte worden gebruikt.


Onderstaande merken bieden je deze type radiatoren aan.

Levertijd: De levertijd is 1-werkdagen. De radiator wordt standaard met volledige montageset . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Ventiel-insert (Mx 5) voor thermostaatkop. De structuurlak geeft het vlakke paneel een extra boost.


Deze is compleet met vergrendelende klikconsoles en ophangstrippen, schroeven, pluggen, ontluchtings- blind en aftapstoppen en thermostatische insert Mx 5. Kenmerk: Vlakke voorzijde. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Standaardkleur S6(witte fijn structuurlak). Flatline (T21S, T, T33). Niet verkrijgbaar in andere kleuren. EN442-1: radiatoren en convectoren. Gratis verzonden boven € 50.


Binnen uur verzonden. Wordt geleverd met aansluitingen, insert M 3 consoles, blindstop en ontluchtingsstop. Door de enorm hoge warmteafgifte bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur.

Het vlakke watervoerende voorpaneel staat rechtstreeks in contact met de waterkanalen. Dit levert een verrassend hoog rendement op. Maar het voorpaneel is niet alleen .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan