Aluminium designradiator

De keus in modellen is geringer echter dit type radiator kent grote voordelen ten opzichte van de standaard design radiatoren. Zo is de vermogensafgifte veel hoger. Dit komt door de materiaal keuze.


DRL Oscar Luxe verticale aluminium designradiator. Keuze uit uitvoeringen .

Grootste assortiment design radiatoren online. Ruime keuze uit onder andere handdoekradiatoren en horizontale of verticale radiatoren. Alle A-merken, scherp geprijsd. Bezoek ook onze showrooms.


Bestel hier uw designradiator ! Direct uit voorraad leverbaar! Dassie radiatoren heeft diverse radiatoren en design radiatoren te koop.

De goedkoopste radiatoren kunt u bekijken op dassie barneveld. Vasco canyon radiator, verticale aluminium designradiator is. Vandaag krijgt dat verhaal een vervolg. Zoekt u een radiator met een boeien authentiek design?


Vasco introduceert een vernieuwde aluminium designradiator Bryce Plus. De aluminium designradiatoren van VASCO zijn niet alleen licht van gewicht maar ook gegarandeerd fluisterstil en lekvrij. Deze radiatoren, ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Stuttgart, kenmerken zich daarnaast door een optimale warmteafgifte, dit dankzij het gebruik van gelakt aluminium.


Radiator design, aluminium radiator. Met de serie Bryce Plus levert Vasco, toonaangevend producent in design- en badkamerradiatoren in Europa, een aluminium designradiator die zich onderscheidt door spectaculaire warmteafgifte, efficiënt energieverbruik en een prachtig design. ALU-ZEN is een radiator met een zacht, verfijnd karakter. Deze designradiator is zeer geschikt voor de badkamer.


Het materiaal zelf, maar ook de afgeronde zijprofielen en de minimale verticale groeven versterken dat effect. De verticale aluminium design radiator Thermic Alu-Zen bestaat uit geaxtrudeerde profielen die . De Thermrad AluBasic is een mooie aluminium designradiator die verkrijgbaar in een horizontale variant. Designradiator horizontaal.


Via de filteroptie selecteert u de gewenste afmetingen en het benodigde vermogen.

An error occurre please try again later. De opvolger van de succesvolle Bryce radiator presteert daarbij op het punt .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan