Citypomp

Wilt u zonder hoge kosten, snel en nauwkeurig een betonvloer storten? Dan bent u bij Van Antwerpen aan het juiste adres! Naast onze vele andere betonpompen hebben wij ook de citypomp in huis.


De citypomp is een mini betonpomp die groots eindresultaat aflevert: een strakke betonvloer die gezien en natuurlijk . Deze citypomp is ideaal voor het verpompen van beton in woningen en andere gebouwen.

Met een reikhoogte van meter en reikwijdte van ruim meter. GIEKLENGTE METER Citypompen zijn standaard uitgerust met minimum meter landleiding. Hiermee kunnen ze fijnkorrelig beton heel gemakkelijk verpompen.


Verdere afstanden zijn ook mogelijk. Onze citypompen zijn ideaal voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen zoals in woningen en kleine. Inter-Beton biedt standaard de meest uiteenlopende betonpompen aan.


Gieklengtes van tot meter. Speciale werkzaamheden op aanvraag: enkel met dunne darmen ( citypomp ), beperkte opstelruimte mogelijk, open te plooien in een bedrijfshal, etc.

Kijk voor meer informatie ook bij de veelgestelde vragen . En dat zonder hoge kosten? De Compacte betonpomp is een City betonpomp die een groots . Er zijn circa 2verschillende soorten betonpompen in Nederland in gebruik. U kan bij ons terecht voor de huur van betonpompen en betonmixers. Wij beschikken over een ultra modern wagenpark dat bediend wordt door ervaren machinisten.


Voor elke bouwwerf bieden wij de geschikte oplossing: ver, hoog, moeilijk te bereiken,. Ons machinepark telt betonpompen: van citypomp tot m. Een city pomp is idd een kleine betonmolen met een pomp erop. Als je het beton met een pomp laat . Wilt u snel, nauwkeurig en veilig een betonvloer storten? De Citypomp is een minibetonpomp die een groots eindresultaat garandeert: een strakke betonvloer die gezien én gebruikt mag worden. Deze kleine mobiele betonpomp kunnen particulieren en bedrijven huren bij . Maximale pompcapaciteit (theoretisch).


Inhoud vultrechter, 500ltrset. Stempelbreedte voor, mtr.

Standaard leidingen op pomp aanwezig. De betonpomp SERMAC ZENITH 4ZR2 de City-Pomp , is dankzij het ZR opening- systeem en zijn minimale openingshoogte van 20m met betonbuizen met diameter 5” (125mm) de beste oplossing voor stadscentra met moeilijke toegang, waar een betonpomp met gemiddelde grootte moeite heeft . Onze betonpomp heeft vijf armen en is dus handig om in loodsen en dergelijke te pompen. Ook is deze pomp om te bouwen naar een citypomp voor kleinere werken waar het handig is om alleen met leidingen te werken. Ook beschikken wij over een citypomp (zonder giek). Deze heeft alleen maar leidingen bij zich.


Houd rekening met de benodigde ruimte voor de betonpomp. Nijwa meter Citypomp.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan