Nefit smart thermostaat

Supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur! De informatie in de video geeft de stand van zaken van. Een slimme thermostaat die u helpt energie. Deze kamerthermostaat is bestemd voor het bedienen en rege- len van een cv-toestel in uw woning.


Haal de thermostaat nooit uit elkaar.

Vermijd hoge temperaturen, vocht en een stoffige omge- ving. Gebruik bij reiniging geen vocht of reinigingsmiddelen. Er kan dan kortsluiting of . Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. Geen idee af alle thermostaten de schroefgaten op de zelfde plek hebben zitten, maar ik kon dit keer iig de gaten van de vorige thermostaat hergebruiken. Het schijnt dat wanneer je al een nefit thermostaat hebt uit een bepaalde serie, dat je zelfs de bodemplaat daarvan kunt hergebruiken. Voor dat ik de thermostaat kon .

Trendline cv-ketel een erg zuinige combi. Kortom, zoek je een slimme thermostaat , dan ben je vaak opzoek naar specifieke functies. Jammer Nefit , het apparaat had de potentie om iets moois te worden.


Afstandbedienbare thermostaat. Hoe de Thermosmart er verder uitziet kan ik u niet zeggen. Het heerlijke gevoel om met een warme bak koffie in de hand weg te zakken in de bank terwijl mijn huisje heerlijk warm is. Maar hoe slim is deze thermostaat nou eigenlijk? Mijn oude CV installatie (Agpo) was na jaar niet zo leverbetrouwbaar meer, en aangezien het een project ketel was (CW3) was hij inmiddels wel aan vervanging toe.


Wij hebben de ketel en thermostaat samen vervangen. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement. Hele mooie thermostaat met een geweldige app die voorziet in al mijn wensen en behoeften.


Installatie is makkelijk en de app is makkelijk op afstand te bedienen! We hoeven het niet meer koud te hebben! De slimste thermostaat die verder gaat. Altijd en overal controle over uw verwarming. Thuis vanuit uw luie stoel, of waar dan ook ter wereld.


Stylish, super simple to operate via touchscreen and app.

Flexible - no subscription, no contract. Smart - modulating thermostat with energy saving features. Easy to install, easy to use. Safe - all data stored in thermostat , not in the cloud.


Universal - for Nefit and other branded modulating boilers. for a free account to . Een overzicht van veelgestelde vragen over Nefit producten, service, reparatie en onderhoud.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan