Energiezuinige ketel

Nieuwe cv- ketel of combiketel nodig? Lees onafhankelijke tips. De beste keus voor het milieu: combineer je hr- ketel met een zonneboiler of warmtepomp. Wat is een zuinige cv- ketel ? Hoeveel bespaart de zuinigste cv- ketel ?

Bekijk Top zuinige cv- ketels. Onafhankelijke info cv- ketels. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het rendement van de ketel en hoe energiezuinig deze is.


Een centraleverwarmingsketel of cv- ketel is het onderdeel van een centraleverwarmingsinstallatie dat voor warm water zorgt waarmee de verblijven in een pand verwarmd worden. Dit systeem wordt de centrale verwarming genoemd. Een combiketel zorgt tevens voor het warme tapwater in een woning.


De nieuwe generatie ketels halen een veel hoger rendement dan hun voorgangers.

Daardoor verbruiken ze veel minder energie en zijn ze minder vervuilend. Behalve de energiezuinige ketels op stookolie of aardgas zijn er ook cv-ketels die werken op biomassa zoals pellets, een soort korrels gemaakt van houtafval. Een cv- ketel verwarmt je huis en levert meestal ook warm kraanwater.


Wij helpen je met het vinden van de juiste cv- ketel voor jouw woning. Cv- ketels zijn de afgelopen jaren steeds energiezuiniger geworden. HR- ketels halen een rendement van meer dan 1. Wij leggen uit hoe dat werkt. Elk jaar testen wij cv- ketels van verschillende merken. Zowel CW CWen CW-modellen.


We kijken naar het rendement van de cv- ketels. Dit laat zien hoe energiezuinig de modellen zijn. Ook testen we het comfort.


De testresultaten vullen we aan met informatie over levensduur, betrouwbaarheid en tevredenheid uit een . Of heeft u vaak last van storingen? Feenstra, dan verzorgt zij ook de installatie van de cv- ketel. CV- ketels gaan in de regel tot jaar mee.

Feenstra is een installatiebedrijf met jaar ervaring en vestigingen door heel Nederland. Profiteer direct van veel voordeel op de aanschaf! Een zuinige cv- ketel bespaart energie en is goed voor het milieu.


Met de energie bespaartips voor verwarming bespaart u op stookkosten. Wilt u uw cv- ketel vervangen? Of weten wat een cv- ketel kost? Bij Nuon kunt u huren en kopen, wij verzorgen dan ook het onderhoud. Energie besparen met een zuinige cv- ketel.


Hoe hoger het rendement, des te minder gas er nodig is om het huis te warm te houden. Een vr - ketel (verbeterd rendement) met Gaskeur-basislabel heeft een rendement van . Op zoek naar een nieuwe cv- ketel ? Kies dan voor een energiezuinige cv- ketel van AWB. Andere duurzame mogelijkheden om te verwarmen zijn bijvoorbeeld via aansluiting op een warmtenet, gebruik van biogas of elektrische . Op een energiezuinige manier je huis en water verwarmen loont, voor jezelf en het mileu.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan