Klokthermostaat remeha

De iSense thermostaat biedt de gebruiker maximaal comfort en maximale mogelijkheden. Sense RF (draadloos), met daarbij de iBase (basisstation) RF-zender. Coolblue: alles voor een glimlach. Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld.

Vind thermostaat remeha op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Veelal gratis verzonden! De combinatie van een duidelijke . Instellingen kunnen zowel op de thermostaat zelf als op de gratis te downloaden eTwist App gedaan worden. Ook zonder de App is de eTwist een volledige klokthermostaat.


Bij ons bent u aan het juiste adres.

Beschermingsgraad (IP), IP21. Remeha , Slimme klokthermostaat. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke regelaar.


Groot verlicht display met blauw backlight. OpenTherm Smart Power communicatieverbinding. Zeer gebruiksvriendelijk qSense: geen complexe gebruiksaanwijzing nodig.


Hiermee biedt de iSense RF naast alle bekende voordelen van de iSense ook een stuk flexibiliteit. Doordat er geen draden nodig zijn van de cv-ketel naar de thermostaat , kan de iSense RF op een willekeurige plek in huis opgehangen worden. Dit kan erg handig zijn. Zo kunt u na een verbouwing . Uit voorraad leverbaar bij CV-Shop.


Celcia 1 of een power stealing- thermostaat worden aange- sloten, zie par. Ik heb echter een ATAG HR ketel (Type Enigma). Sentry Aqua System Pro 300-1S boiler 3liter.

Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Deze cv- ketel scoort erg hoog op het comfort warm water en op energiezuinigheid bij verwarming. Nu in extra voordelige set prijs, inclusief een iSense klokthermostaat.


Bekijk onze actie prijs.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan