Luchtgordijn

Hoe verhelpt een luchtgordijn deze ongemakken? Een luchtgordijn zuigt warme lucht uit de binnenruimte aan en blaast deze voor de ingang naar beneden. Op die manier creëert het systeem een warme luchtstraal die de binnenkomende lucht tegenhoudt. Zo vermijd je tocht en energieverlies, en het binnenklimaat blijft.


De Thermozone technologie met de precies afgestelde luchtstroom geeft een gelijke afscherming over de hele opening.

Frico luchtgordijnen geven de meest efficiënte afscherming . De twee belangrijkste toepassingen van het luchtgordijn zijn het tegenhouden van insecten en het buiten houden van. Bestel een luchtgordijn voor een vaste lage prijs bij Warmteservice. Voor iedereen een voordeel.


Als een vaak gebruikte deur geen luchtgordijn heeft, zal de warmte elke keer wanneer deze geopend wordt, op een natuurlijke manier ontsnappen. Vanwege natuurlijke convectie, zal de warme lucht aan de bovenkant naar buiten worden geduw waarna het vervangen wordt door koude lucht dat vanaf de bodem komt. Inclusief montage door heel Nederland.

Elektrische luchtgordijnen zijn eenvoudig te installeren en dekken een heel breed toepassingsgebied. Er zijn modellen voor deurhoogtes van tot m, horizontale reeksen voor opbouw of inbouw en verticale types, al dan niet in luxe inox uitvoering. De vermogens van de elektrische warmeluchtgordijnen gaan van tot 30 . Huur luchtgordijn online!


Het EASYAIR watergevoede of elektrische luchtgordijn kan worden toegepast in elk soort open ingang zoals bij winkels, supermarkten en ziekenhuizen. Daarnaast worden door de gecreëerde luchtafscheiding hinderlijke geuren, stof, insecten . Over het algemeen zijn deze luchtgordijnen indirect gestookt (watergevoed) of elektrisch. Behalve dat de winkelondernemer energie bespaart is zorgt het gebruik van een luchtgordijn ervoor dat de omzet stijgt. De winkeldeuren staan geopend naar het publiek, men zal zich eerder uitgenodigd voelen om de winkel binnen te stappen. Luchtgordijn Tandem Elektrisch.


Eenmaal in de winkel zullen de klanten langer aanwezig zijn omdat een . Naast de standaard luchtgordijnen leveren we luchtverdeling via kanaalheaters en luchtgordijnen in combinatie met koelsystemen, complete verwarmingssystemen en producten voor bijverwarming. Wilt u een luchtgordijn kopen? LSA Frico vertegenwoordigt de . Bespaar op energiekosten en laat een luchtgordijn plaatsen door Airco Groep Holland.

OmniVent elektrische luchtgordijnen zijn eenvoudig te installeren en worden vaak gebruikt als aanpassing op bestaande draaideuren of schuifdeuren. Iedere winkelier met een luchtgordijn ziet in de koude wintermaanden de bezoekers binnenstromen om even op te warmen. Maar wat veel mensen niet weten is dat een luchtgordijn ook dienst doet in de zomer. Hierdoor lopen veel winkeliers belangrijke energiebesparing mis in de zomer. Magazijnen, fabrieken en winkels zijn allemaal onderworpen aan de problemen veroorzaakt door veelvuldig geopende deuren.


Deze veroorzaken energieverlies en ongemak. Reznor luchtgordijnen kunnen de warmteverliezen tot wel verminderen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan