Storing intergas ketel

Wij hebben de meest voorkomende storingen inclusief oplossing voor u op een rijtje gezet! Dat is noodzakelijk aangezien er water , gas en elektriciteit bij elkaar komt in de ketel. Intergas CV- ketels zijn zeer veilige ketels. De ketel monitort continu op mogelijke gevaren.


Bij een ongewone waarneming zal de ketel dit aangeven door middel een storingscode. Het betrouwbare en innovatieve bedrijf is een van de pioniers van de ontwikkeling van hoog rendement cv- ketels.

Weet u niet wie uw installateur is? Zoek hier een installateur. Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden.


Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. De ruim 2medewerkers die voor. Ketel en bedieningspaneel.


Codes geven de status van de . Heb een intergas hr ketel met een storing en hij lekt nu ook sind kort een beetje.

BONARIUS periodiek en storingsonderhoud. Mooyman is veel werkzaam in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer. De betekenis en de oplossing van de storingscode die u heeft. U kunt een erkend installateur vinden door . Dankzij onze jarenlange kennis kunnen we elke storing oplossen en is jouw huis snel weer . Van veel door ons geplaatste installaties hebben wij de handleiding beschikbaar via onze website.


Mocht de door u gezochte handleiding er niet bij staan, stuur dan gerust een e-mail aan onze serviceafdeling. U ontvangt dan de handleiding alsnog per e-mail. Ik laat deze elk jaar schoonmaken.


Op zoek naar mensen met verstand van ketels e. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt voor de moeite! Heb ondertussen keer een monteur langs gehad en heb nu een half . We stellen een maatwerk offerte voor je op, zodat jouw nieuwe CV- ketel past bij je woning en jouw wensen.


Bij Schoonderbeek bent u aan het juiste adres.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan