Thermostaat modulerend

Een modulerende cv-ketel maakt het water keer heel warm waarna de cv-ketel het water alleen nog maar op temperatuur hoeft te houden. Wanneer een modulerende thermostaat een warmteaanvraag bij de cv-ketel doet, put de cv- ketel uit het reeds verwarmde water. Met deze constructie bespaar je veel meer energie . Hieronder vind je de grootste verschillen tussen beide thermostaten.


We helpen je graag bij het zoeken van de beste modulerende thermostaat voor jou.

Op deze pagina vind je de top-meest populaire thermostaten voor modulerende cv-ketels. Modulerende thermostaten zorgen voor een gelijkmatige temperatuur in de kamer. Wat is een modulerende thermostaat ? Er zijn modulerende thermostaten met en zonder . Een modulerende verwarmingsregeling kan de branderhoogte van de ketel op verschillende standen laten branden.


Hierdoor wordt gezorgd voor een nauwkeurige temperatuurregeling, en wordt de branderactiviteit van de ketel precies aangepast . Eén daarvan is dat de modulerende thermostaat uw cv- systeem niet opwarmt tot onnodig hoge temperaturen. Indien uw huis graad moet worden verwarm zorgt de thermostaat voor een gelijkmatige verwarming.

Thermostaten koop je eenvoudig online bij bol. Veelal gratis verzonden! Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. OpenTherm is een communicatieprotocol tussen de HR-ketel en de kamerthermostaat.


OpenTherm thermostaten worden ook wel modulerende thermostaten genoemd. Een modulerende thermostaat en cv-ketel zorgen ervoor dat u snel warm water ter beschikking heeft, maar u bespaart er ook energie mee. Heeft een modulerende thermostaat in dit geval nut? Qua aanschafprijs maakt het niet zoveel uit maar het gaat me meer om een eventuele besparing. Honeywell Thermoaandrijving i. Meer resultaten van gathering.


Het is ook aannemelijk dat . HR ketel op z,n ketel water temperatuur moduleren inplaats van d. In uw woonkamer hangt momenteel een zogenaamde modulerende kamerthermostaat die uw nieuwe cv-ketel aanstuurt. Dit is een ander type thermostaat dan u gewend bent van uw vorige cv-ketel. En dat betekent een iets ander gebruik voor u als bewoner.

Daarom leggen wij u hieronder uit wat het verschil is tussen uw . Mijn eerste reactie: dat moet toch een modulerende zijn? Maar aan de andere kant: de ketel moduleert zelf ook al. En dan lees ik op kieskeurig ineens dit:. Draadloze modulerende klokthermostaat.


Een draadloze thermostaat is voor veel mensen is het een uitkomst. Met moduleren bedoelen ze eigenlijk dat de ketel – in feite de brander in de ketel – harder of zachter gaat branden, afhankelijk van de warmtevraag. En je hebt er ook een aangepaste thermostaat voor nodig.


Alles over modulatie van de verwarmingsketel lees je in deze . Niet alle branders kunnen dat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan