Elektronisch sleutelsysteem

Elektronische toegangscontrole en tijdregistratie. Onze producten bieden u volledige productcompatibiliteit, terwijl de softwareplatforms precies aan uw . Door het elektronisch toegangscontrolesysteem van KABA is er geen gedoe meer met het vervangen van sloten omdat sleutels zoek zijn bij StudentStay. Op al onze aanbiedingen, aan ons verstrekte opdrachten en met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de leverings- en betalinsgsvoorwaarden voor ondernemingen in de metaal, kunststof en techniek, zoals uitgegeven door de Ondernemersorganisatie CWM en gedeponeerd ter Griffie van de . Steeds vaker kiezen bedrijven en particulieren voor toegangscontrole.


Een toegangscontrolesysteem is daarom perfect om dit op te lossen.

Inspiratie, inzet en passie hebben ertoe geleid dat SALTO in iets meer dan jaar, tot de top vijf van 's werelds grootste fabrikanten van elektronische toegangscontrole systemen behoort. Toegangscontrole in de praktijk. Maatschappelijke verantwoordelijkheid . Kaba mechanische sluitsystemen behoren tot de beste in de werel en kunnen samen met elektronische sloten en toegangscontrole systemen toegepast worden. Een hoofdsleutelsysteem is een sleutelsysteem waarbij bepaalde sleutels een aantal vooraf bepaalde deuren kunnen openen, b. Door de RFID keycard voor de lezer van het slot te houden wordt de deur ontgre. Wij werken met de beslagsystemen en elektronische cilinders.


De werking van dit systeem is eenvoudig. De nieuwe EA-Pkaartlezer biedt de mogelijkheid van gemakkelijke en zekere.

HID 1kHz toegangskaarten of “tags” en produceert een standaard bit Wiegand output, zoals gebruikelijk in de meeste toegangscontrolesystemen. De unit kan worden gecombineerd met ieder . Het bestaande deurbeslag . Veilige, handige, draadloze bediening van sloten. Afmetingen zonder toleranties zijn richtwaarden. Daarom kiezen steeds meer huiseigenaren voor elektronische toegangscontrole. En daarvoor bestaan goede redenen: extra beveiliging, extra comfort en extra controle.


Algemeen Een voorbeeld van een algemene voorziening is het gebruik van een elektronisch sleutelsysteem door het zorgpersoneel om toegang te krijgen tot ruimten die wel voor het zorgpersoneel toegankelijk zijn, maar niet voor de bewoners. Concluderend Domotica in het kleinschalig wonen voor mensen met . Dat is niet zo vreem want draadloze elektronische cilinders (als onderdeel van een elektronisch toegangscontrolesysteem) bieden veel meer flexibiliteit en een hoger beveiligingsniveau. Bovendien kan het kosten besparen. Mechanische sleutelsystemen worden nog steeds toegepast.


Soms in combinatie met een . Elk van de mechanische systemen op zich is uniek qua techniek en func- tionaliteit. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: optimale kwali- teit en perfecte beveiliging. Door de systemen met elkaar te vergelijken, komt u erachter welk systeem het beste voldoet aan uw behoeften op het gebied van veiligheid.


De CyLock cilinder is een elektronische versie van standaard mechanische cilinders voor sloten. De montage is net zo eenvoudig als het vervangen van de bestaande mechanische cilinder.

De cilinder wordt geopend door de sleutel die tevens de voeding bevat. Voor deursloten zijn verschillende typen cilinders . Wie krijgt waar toegang? Denk hierbij ook aan de registratie van de sleuteluitgifte.


Heeft uw organisatie behoefte aan een flexibel ( elektronisch ) sleutelsysteem op de meest kritieke plaatsen? De combinatie van een mechanisch en elektronisch systeem is tegenwoordig ruim voorhanden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan