Betuws haardenhuis

Voor professioneel advies, vakkundige installatie, onderhou ruime collectie en creativiteit. Neemt u dan gerust contact met ons op. Van de klanten kwam steeds vaker het verzoek kachels aan te sluiten.


Beide bedrijven zorgen voor een unieke en sterke combinatie. Haardvuur is niet alleen een . U wilt een kachel, en dan?

De aanschaf van een kachel is maatwerk en veiligheid staat voorop. Verkoop van: haarden, kachels, wisselstukken, accessoires. Specifieke diensten: eigen team voor plaatsing en installatie, . Adres, Rijksstraatweg 47-A. Deze website is een inspiratieplatform voor iedereen die zich oriënteert op de aanschaf van een kachel.


Vele merken houtkachels, gaskachels, cv haarden. Ook aanleg rookkanalen en renovatie. Zij hebben al jarenlang ervaring met het plaatsen van kachels en rookkanalen.

Nu te bewonderen in onze showroom een aantal van deze handgemaakte . Kwalitatieve kachels en deskundig advies. Het stookseizoen is weer volop in gang! Volop werk voor Jeroen van den Hengel en zijn medewerkers. Schoorstenen moeten worden geveeg kachels worden aangesloten en optredende problemen aan rookkanalen verholpen.


Loop er eens binnen in de showroom aan de . Bedrijven die u kunnen interesseren. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Wij verkopen vele merken kachels en haarden, geven vakkundig advies, installatie, aan.


Betuws Schoorsteenveegbedrijf. Openingstijden van onze showrooDonderdag: van 12. Krant: Regionaal Uitgelicht. Geopend op donderdag en vrijdag van 12.


Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen voor het opstellen van een vrijblijvende offerte. Diane Wijngaard - de Bruin. Met een ruim aanbod van bekende merken van haarden adviseren wij u graag.


Ook verzorgen wij op vakkundige wijze de installatie en kunt u bij ons terecht voor het onderhoud.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan