Dru scenic 70

Installatie door heel Nederland. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Bewaar dit document zorgvuldig.


Please retain this document carefully. Bewahren Sie dieses Dokument sorgfältig auf.

Conservez soigneusement cette notice. Dru staat al voor meer dan 2jaar topkwaliteit gashaarden. Dru haarden is in staat om steeds weer nieuwe gashaarden in de markt te zetten, w. Door de zwevende montage van dit plateau in de woonkamer en het ophangen van de haar blijft uw woonkamer ruim ogen. Door het zwevende effect komt het absoluut niet massief over. Het plateau kan in standaard maten, maar ook op maat geleverd worden, altijd passend bij uw DRU Scenic sfeerhaard.


De Scenic is een compacte driezijdige haard met diverse inbouwmogelijkheden. Zo is de haard eenvoudig te combineren met een plateau of strak in te bouwen.

Vooraf hadden wij eerst een 3D tekening gemaakt voor de klant. De houtset, het volle vlambeeld en . Plaats een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Scenic is een 3-zijdige gashaard. Technische gegevens: Vermogen:kW. Dru Scenic Uw leverancier is Kachelonline. Bedieningsluikje Gewicht:80kg. Aardgas gesloten verbranding.


Propaangas gesloten verbranding. Afstandsbediening met elektronische ontsteking. Zoals op de afbeelding te zien hebben we een stuk langs het plafond moeten verslepen om de afvoer vervolgens door het platte dak naar buiten te voeren.


De ideale haard voor plaatsing in een hoek. De Saxo slim line is leverbaar voor zowel linkse als. De haard heeft een fraaie achterwan.


Mabo haarden levert en installeert Dru scenic gashaarden in heel Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan