Luchtgordijn op cv

Bekijk onze webshop voor het actuele aanbod van gebruikte luchtgordijnen met garantie. Een luchtgordijn wordt vaak geplaatst boven de ingang van winkels of openbare gebouwen. De functie van een luchtgordijn is het creëren van een scheiding tussen de koude buitenlucht en de warme binnenlucht. De gordijnen kunnen worden verwarmd middels CV of elektra.


Bepaal het type wat u nodig heeft.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Prijzen CV luchtgordijnen. Voor luchtgordijnen , warmtegordijnen, BV Techniek. Stap 2: Kies het meest geschikte type luchtgordijn.


Weeg voor jezelf af op welke manier je wilt dat de lucht van elkaar gescheiden wordt. Dit prijstechnisch aantrekkelijk cv verwarmde luchtgordijn van meter is geschikt voor montage boven deuren die maximaal meter breed zijn en meter hoog. Er zijn ook varianten leverbaar van en meter breed.

Welk type luchtgordijn voor u het voordeligst is hangt samen met de beschikbare faciliteiten in uw winkel of bedrijfspan zoals een CV -installatie of voldoende stroomcapaciteit. Als een vaak gebruikte deur geen luchtgordijn heeft, zal de warmte elke keer wanneer deze geopend wordt, op een natuurlijke manier ontsnappen. Vanwege natuurlijke convectie, zal de warme lucht aan de bovenkant naar buiten worden geduw waarna het vervangen wordt door koude lucht dat vanaf de bodem komt.


Toestel aansluiten op CV -installatie. Bediening en externe regelingen installeren. Inschakelen en werking controleren. Stand van het luchtgordijn regelen.


Dit krachtige CV verwarmd inbouw luchtgordijn van 1M biedt in bijna alle gevallen uitkomst wanneer u de deur van uw winkel, restaurant, winkelcentrum of bankgebouw open wilt laten staan. Dit krachtige CV verwarmd luchtgordijn van 2M biedt in bijna alle gevallen uitkomst wanneer u de deur van uw winkel, restaurant, winkelcentrum of bankgebouw open wilt laten staan. Het Zephyr luchtgordijn is tevens leverbaar in een uitvoering voor laag temperatuur systemen. Luchtgordijn cV (alleen verwarmen). Specificaties zie pagina 5. Deze luchtgordijnen worden compleet . Itho Comfortflow luchtgordijnen.


Toepassingsmogelijkheden.

Aansluiten drie-standenschakelaar. Ventilator en warmtewisselaar. Gebruikte luchtgordijnen Airconditioning div. Deze oplossing is in veel gevallen goedkoop in eerste aanschaf. Let hierbij wel op dat het alleen gaat om warme lucht, de energiekosten hiervoor kunnen oplopen.


Bespaar op energiekosten met het luchtgordijn. Energiezuinige luchtgordijnen en warmtegordijnen. Nu ook luchtgordijn met energiezuinige warmtepomp. Een automatische regeling zorgt ervoor dat het luchtgor- dijn, afhankelijk van een aantal parameters, de snelheid van de luchtstroom aanpast aan de omstandigheden.


Ter vergelijking: een luchtgordijn verwarmt via een CV -ketel verbruikt minder . Vanaf de bestaande cv leidingen of vanaf de ketel of aansluit set zullen er leidingen naar het luchtgordijn gelegd moeten worden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan