Plafond onderbouw airco

Hier is het mogelijk om een plafond onderbouw airconditioning te kopen. Het grote plafond onderbouw model van Samsung is een comfortabele en economische oplossing voor het verwarmen en koelen van grote ruimten, waar geen verlaagd plafond aanwezig is. Het zeer stille model combineert een stijlvol, eenvoudig design met innovatieve technologieën voor een optimale luchtverdeling.


De modellen bieden uitkomst waar monteren aan de wand of een. Door hun plaatsing tegen het plafond is de installatie van deze modellen weinig ingrijpend en vereisen zij geen bouwkundige aanpassingen.

Mitsubishi kW plafond onderbouw FDEN 1split airco WP A. Krachtige mitsubishi airco. Koelen, verwarmen en ontvochten. Woning, chalet, kantoor, sportschool, winkel of bedrijfsruimte.


Professionele mitsubishi plafond airco. Verkeerd in nieuwstaat, slechts zelden gebruikt! De plafond onderbouw airco wordt veel geïnstalleerd in lange ruimtes. Dat komt door zijn grote luchtworp.

In een diep winkelpand bijvoorbeeld of een lang smal kantoor komt dit type airco prima tot zijn recht. Voor ruimten waar geen of een te beperkte ruimte tussen het verlaagd plafond aanwezig is, zijn plafondonderbouwmodellen de ideale oplossing. Deze modellen worden onder het plafond gemonteerd waardoor ze geen vloer- of wandruimte in beslag nemen en u dus alle ruimte overhoudt voor uw inrichting. Wanneer er geen inbouwmogelijkheden in het plafond zijn, is deze unit de oplossing. Dat maakt deze AircoHeater geknipt voor kantoorruimtes, winkels en lofts.


U bent hier:Home Airconditioning Vaste airco Commerciële airco plafondonderbouw. DAIKIN KW AIRCO PLAFONDONDERBOUW. Plafondonderbouw AircoHeaters. De plafondonderbouwunit wordt veelal toegepast in grote ruimten waar men snel en zonder veel ingrepen een goed klimaat wenst. Ze worden tegen het plafond gemonteerd en vragen geen speciale bouwkundige aanpassingen.


Airco Systemen op maat, Nijssen Airco Techniek B. V: advies, levering en service van Airconditioners, Luchtbehandelingskasten, Server koeling. De naam zegt het al, dit binnendeel wordt onder het plafond gemonteerd en heeft één uitblaas opening. De worp van dit type airconditioning is ver en kan veel lucht verplaatsen.


Wij passen deze veel toe in serverruimtes en andere ruimtes waar veel luchtwisseling gevraagd wordt.

Het plafond onderbouw model is uitermate geschikt voor kantoren, magazijnen, grote winkels en de horeca. De juiste temperatuur voor gasten en werknemers.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan