Stinkende airco auto

Dit kan diverse oorzaken hebben, je dient een airco regelmatig tenminste minuten te laten draaien zodat er niet veel bacteriën in de airco ontstaan. Ook dien je een airco eigenlijk - minuten voor aankomst uitgeschakeld te worden. Airco met vieze sokken lucht (muffe lucht).


Hoe komt dat eigenlijk en wat kunnen we er tegen doen ? Indien men maximaal van de airco installatie wil profiteren, is het zaak het instructieboekje eens aandachtig door te lezen.

Als u die tips goed opvolgt zult u. De meest efficiënte oplossing voor een stinkende airco (en een hogere klanttevredenheid). Zijn er klanten die klagen over een muffe lucht of extreme geurhinder in de auto ? Dat is vaak een teken aan de wand dat de airco stinkt en het aircosysteem vervuild is. Maar wat is de meest efficiënte en effectieve . De airco stinkt door bacteriegroei op de verdamper, dmv de mistbehandeling bestrijd u effectief de stank.


Klik op onderstaande veel voorkomende vraag, nadat u volgende gouden raad hebt gelezen. Gebruik de airco zo veel mogelijk.

Laat de installatie best altijd opstaan. Indien dit echt niet gewenst is, zet dan minstens één keer per week voor minuten de airco aan. Hierdoor blijft het systeem optimaal . Mijn airco stinkt als ik deze inschakel, waarschijnlijk is de verdamper vies. Het gaat om een Peugeot 2met een handbediende airoconditioning. Heeft iemand ervaring met het . Is het mogelijk de koop te ontbinden?


Meer resultaten van gathering. Echt van die muffe aircolucht , ik heb dat ook wel eens in mijn auto gehad , maar die is tweedehands en de airco daarvan is dus ook ou . Muffe luchtjes in je auto ? Reinig de airco voordelig bij KwikFit! Ik heb al tijdje een airco die riekt naar paddenstoelen in een grot. Nu ben ik lid geworden van de Citybugclub, een forum voor eigenaren van trutteschudders Dus ik heb op het forum gezocht en men diende te beginnen bij het . Standaard Re: Stinkende airco. Alleen jammer dat hij iedere stinkende waterpoel induikt die jullie onderweg tegen komen.


Nog vervelender wordt het als de auto nog steeds stinkt als u de volgende dag naar uw werk rijdt.

Het gevolg: een muffe zweetsokkenlucht zodra u de auto start en de airco aanzet. En wat adviseer je hem aan preventief onderhoud? Help, de airco ruikt muf. Dat fenomeen van een stinkende airco heeft te maken met de constructie en de werking van de installatie en is niet automerkgebonden.


Het kwaad geschiedt op de . De auto airco stinkt door bacteriegroei op de verdamper. Laat uw auto voor €3- behandelen tegen deze muffe lucht uit de airco. Altijd vervelend nare luchtjes in de auto.


Een stinkende airco is er vaak oorzaak van. Daar hoort (naast onderhoud aan het systeem) ook bij het reinigen en verfrissen van het airconditioningsysteem. Natuurlijk kun je langs de dealer om een airco beurt uit te laten voeren. Waardoor stinkt de airco ? Soms kan het systeem van uw auto muf gaan ruiken of zelfs stinken.


Dit wordt veroorzaakt door bacteriegroei op het raster van de verdamper. Condens vermengt zich met stof wat in het interieur zweeft. Dit gaat schimmelen en zorgt ervoor dat u airco stinkt.


Ik heb nu een half jaartje een nieuwe auto met automatische airco , en begin die de laatste tijd meer te gebruiken (logisch, het wordt mooi weer). Een tijdje geleden heeft er wel een kat in mijn auto gesproeid. Heb onwijs lopen schrobben en heb van HD iets van Geurweg erin gesprayed en dat werkte super. Toen een aantal maanden geen last maar nu dus deze onaangename . Mocht U last hebben van nare geurtjes welke veroorzaakt worden door een bacterie groei in uw airco verdamper. Door uw ventilator worden deze bacteriën in uw auto verspreid ( dit ruikt u als onaangename lucht ). Deze bacterie kan alleen bestreden worden door een INTENSIEVE REINIGING.


Afgaande op het verhaal, betwijfel ik zeer of het de Airco is die stinkt. Maar als je alleen iets ruikt als de wagen stil staat en ingesteld is op frisse lucht, dan denk ik eerder dat er iets anders de auto binnen komt, zoals, uitlaatgassen, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan