Isoduct dakdoorvoer

Een rookkanaal van ISODUCT kan worden geïnstalleerd met een flexibel rubbermanchet. Deze rubberen dakdoorvoer onder de stormkraag vervangt de milieubelastende loodslab op het dak. Het is makkelijk en snel te leggen, geschikt voor elk type dakbedekking en ook nog eens goedkoper! Natuurlijk kunt u ook bij ons . Veiligste dubbelwandig rookkanaal van Nederland.


Isoduct diameter 15CM dakdoorvoer Rieten dak.

Dit artikel is leverbaar in de diameters 15 2en 250mm raadpleeg de te downloaden prijslijst hieronder voor actuele prijzen, of neem contact met ons op! Neem voor informatie over het plaatsen van deze doorvoer contact met ons op. Klaver Haardencentrum Friesland . Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Interesse in dit artikel? Ook de eenvoudige montage en zeer goede trek zijn positieve pluspunten.


Deze is in iedere hoek in te stellen. De dubbelwandige pijp (niet in begrepen) wordt door de rietendakdoorvoer aangebracht. Dakdoorvoer toepasbaar voor rieten daken.

Stormkraag is nodig voor een waterdichte afwerking. In combinatie met het plakstuk is een stormkraag noodzakelijk. Je hebt dus vaak een ervaren dakdekker of installateur nodig die dit voor je doet.


Je kan het ook zelf doen maar dan ben je vaak veel tijd kwijt. Hierbij is de montage sneller en de kosten lager. Deze Rookkanaal is de perfecte warmtebron voor elk huis zonder daar ook het gezelligheidsaspect uit het oog te verliezen. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? De dakdoorvoer rieten dak zorgt voor een veilige en goede afdichting voor een rieten dak.


Plaats de dakdoorvoer (plakplaat) onder de dakbedekking en isolatie op de onderliggende dakconstructie. Daarna waterdicht afwerken (branden, kitten) tegen de RVS opstand. De rubberen dakdoorvoer vervangt de loden doorvoer en stormkraag, deze is geleverd door De Houtvergasser uit Giethoorn. Haarden accessoires, elektra onderdelen online bestellen en eventueel af te halen. Houtstook enzo rookkanaal isoduct 1mm dw aansluitstuk met nisbus.


ISOduct DW 1mm aansluitstuk met nisbus. Korting op aanvraag Al onze prijzen zijn bruto adviesprijzen, exclusief BTW. Vraag naar onze aktieprijs!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan