Dru solo

De Dru Solo is een efficiënte, schone en mooie vrijstaande gashaard. Kies dan een Dru gashaar met slechts een druk op knop kunt u genieten van een prachtig en natuurlijk haardvuur. Een bijzonder goede haard hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Dat geldt namelijk voor de Dru Solo , een gashaard met een vermogen tot 4kW.


Meer informatie op onze site stokertje.

Het vlambeeld van deze gaskachel van Dru is prachtig om te zien en de . De Solo van Dru is een vrijstaande haard op gas met slanke vormen en een krachtige uitstraling,kijk snel op onze website of kom naar onze kachelwinkel . Kachelzaakgroningen heeft een Dru Solo Gashaard voor u uitgezocht. Nu wel heel gunstig geprijsd. Opmerking inclusief afstandsbediening. De Solo is een compacte vrijstaande haard met een ruim zicht op het vuur. Voorzethaard met gesloten verbranding.


Technische gegevens: Vermogen:tot kW.

Aardgas gesloten verbranding. Afstandsbediening Hoogst gemeten keuringsrendement: Boven- of achteraansluiting . Bekijk en download hier de handleiding van DRU Solo Kachel (pagina van 12) (Nederlands). Type:Gesloten gashaarden.


Branderdecoratie houtset. Bovenaansluiting Ja Achteraansluiting Ja Vuurzicht front. Voordeel is dat deze haard via zowel de boven- als achterzijde is aan te sluiten.


Hierdoor is de haard ook direct op een geveldoorvoer aan te sluiten. Bovendien neemt de haard weinig ruimte in beslag en levert toch de . Dru maakt hun kachels van het beste materiaal en zijn al jaren bekend om hun kwaliteit. Karel krijg je gewoon een aanbieding op maat.


Product: gas sfeerverwarmingstoestel. Nominaal vermogen: kw. Maten (hxbxd): 81x38x36. Inclusief afstandbediening . Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Read all the news about our company. Marc Deruyter Bbouwhaarden Dru Dru – Solo. Geen reacties By admin-MDR Dru, Inbouwhaarden dru, Inbouwhaarden . Deze dru solo gaskachel heeft ca.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan