Element4 gashaarden

Op zoek naar een luxueuze gashaard die zich onderscheidt door eenvoud en design? Bekijk direct online onze collectie! In ons grote Experience center staat een grote selectie opgesteld.


Vanaf het begin af aan hadden ze een doel: één van de meest vooruitstrevende fabrikanten van gashaarden worden. De haarden van het merk zijn . Geniet van een sfeervol vuur in uw kamer met een gashaard of gaskachel van Element 4.

De ideale warmte voor in uw huis. U vindt de voordeligste prijs, topkwaliteit en goede service. Tip: vraag een offerte aan! Eenvoud in de constructie, eenvoud in bediening en eenvoud in design.


De elementlucius 1tunnel is een unieke gashaard uit de nieuwe lucius serie van element4. Het is een grote tunnelhaard met een. Want volgens ons is eenvoud het kenmerk van ware schoonheid.


Dit met een focus op innovatie, en eenvoud van design als uitgangspunt.

Een 3-zijdige gashaard . Elementproduceert eigentijdse gashaarden met stijl. Leverbaar als front- of als doorkijkhaard. Ook de Sky en de Sky T kunnen optioneel uitgevoerd worden met ontspiegeld . De focus van een familiebedrijf: korte lijnen, 1 persoonlijke aandacht. Daarnaast maakt eenvoud de installatie en het onderhoud gemakkelijk.


Indien u op zoek bent naar een sfeervolle haard voor in uw woonhuis, bent u bij InstalCenter aan het juiste adres. De gashaarden worden door heel Nederland verkocht, maar ook geëxporteerd naar meer dan landen. Nominaal vermogen: kw. Afmetingen: x 3x 1cm.


Minimale opstellingsruimte 30m2. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Brandend in onze showroom te bezichtigen. Ruitmaten: bxhxd x 50.


De constructie van de gashaarden zijn eenvoudig waardoor de installatie en het onderhoud vergemakkelijkt wordt. Door de bijgeleverde afstandsbediening heeft u eenvoudig met één druk op de knop sfeer en gezelligheid in huis. Nieuw: Element haarden.

De Element Modore 75H met ontspiegeld glas staat bij ons brandend op de showroom. Als optie kun je pro-control bestellen, waarbij u . Haarden die gekenmerkt worden door innovatie, hoogwaardige kwaliteit en modern design. Op deze pagina vindt u een greep uit het assortiment gashaarden van . De vermelde prijzen zijn inclusief BTW met volledige garantie. Extra informatie vindt u achter iedere Info knop.


Via Mandje kunt u een orderlijst maken of bestelling plaatsen. Voor artikelen die u niet op de website kunt vinden, maken wij graag een vrijblijvende offerte. Welke merken gashaarden zonder afvoer kunnen door van der Pluijm Oosterhout geleverd worden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan