Ervaringen met nest thermostaat

Uitstekende bouwkwaliteit, afwerking, en presentatie vanaf het moment dat je de doos in handen hebt. Gebruikservaring (installatie, app) uitstekend doordacht en soepel. SliAutomatische planning doet het aardig.


En hoe kunt u de Nest thermostaat het beste naar uw hand zetten? Uit verschillende Nest.

We hebben het de afgelopen maanden al diverse malen over de Nest Thermostaat gehad maar onze ervaringen met deze slimme thermostaat hadden we nog niet gedeeld. We hebben de Nest Thermostaat Vnu enkele maanden in ons bezit en dus is het tijd voor een uitgebreide review. Dat kan leiden tot energiebesparing. Ervaring over Nest Learning Thermostat Vgeschreven door Foritain.


Vind hier alle reviews over de Nest Learning Thermostat (3e generatie) bij Coolblue. Sinds kort eigenaar van een Nest thermostaat. Installatie best wel een dingetje en blij dat ik het met mijn zoon samen kon doen om te sparren hoe het nu precies aangesloten moest worden.

Sinds begin dit jaar ben ik de trotse bezitter van een eigen huis. In dat huis hangt sinds een maandje of twee nu ook een Nest thermostaat , waarmee een langgekoesterde wens in vervulling gaat: Eindelijk mijn eigen smart home! Hoog tijd voor een samenvatting van mijn ervaringen tot nu toe: Verandert . De derde generatie Nest Thermostat is hier. Dit is de Nest Slimme Thermostaat VReview.


Ga jij energie besparen? Optisch is het grootste verschil dat het display nu groter is. Zes maanden hebben wij de slimme Nest thermostaat de kans gegeven om zich te bewijzen voor deze review. Ontzettend vermakelijk, dat mag gezegd worden, maar of het ook ten goede kwam van de energierekening.


Als je in Amsterdam woont kan deze pretentieuze Nest thermostaat je niet ontgaan . Met de Nest Learning Thermostat 3e Generatie hebt u altijd controle over de apparaten en temperatuur in uw woning. Bestel hem nu vanaf €2400. Toen de makers van Nest ons aanboden hun slimme thermostaat en rookmelder te testen, moesten we even bedenken hoe we dat in hemelsnaam moesten doen.


We zetten er onze verwarming thuis alvast mee aan. De Nest wordt door de fabrikant. Het ding hangt of staat er, ziet er niet bepaald aantrekkelijk uit en er wordt nauwelijks naar omgekeken.

Het is een knappe temperatuurregelaar die uw energievoorkeuren moet aanleren en u uiteindelijk geld moet uitsparen. De naam van de Nest Learning Thermostat zegt het al: hij leert van je gedrag en anticipeert daarop. Maar is hij zijn pittige . Nest weet wanneer je naar je werk vertrekt of juist vrij bent en heeft in de gaten hoe laat je `s avonds het bed in duikt. De slimme thermostaat past daarop de temperatuur aan en werkt met bijna . Wat zijn jullie ervaringen met Nest en de koppeling met Homey?


Omdat ik vloerverwarming heb zal ik de thermostaat vrijwel altijd op één temperatuur laten staan. Je hoeft de Nest Learning Thermostat niet te programmeren. Hij leert jouw schema en maakt via wifi verbinding met je mobiel.


Dat is niet alleen slim maar ook doordacht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan