Eurom force 2500ind

Ook zit er een tank voor wasmiddel aan de hogedrukreiniger bevestigd. De meegeleverde terrasreiniger heeft een diameter van cm. De voordelen van deze reiniger zijn: - De machine is gechikt . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Want sterke verontreiniging op je tuintegels of favoriete voertuig, dat wil je niet.


Met een werkdruk van maximaal 1bar verdwijnt het vuil werkelijk als sneeuw voor de zon.

De hogedrukreiniger levert een pompdruk van 1bar en heeft een waterverbruik van 4liter per uur. De perfecte reiniger voor de doe-het-zelver en semi-professional. Elke schoonmaakklus wordt een simpel . Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Prijzen vergelijk vanaf € 1900. Koop met zekerheid voor de beste prijs!


Hiermee verbruikt het apparaat 4liter water per uur. Dit is vergelijkbaar met het geluid van een drukke verkeersweg op tien meter afstand.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Populaire specificaties. Maximale werkdruk, 170bar. Lengte van de slang, 500cm.


Hogedrukreiniger eigenschappen. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk tot 1bar en is daardoor uitermate geschikt voor het schoonmaken van grote oppervlaktes. Coolblue: alles voor een glimlach. De ideale oplossing voor reinigingswerkzaamheden die weinig tijd vergen door de geintegreerde slanghaspel. Bedoeld voor de dagelijkse, semi-professionele reinigingswerkzaamheden.


Nettoyeur haute pression . Inductiemotoren gaan bovendien langer mee en maken minder lawaai. Agridiscounter is de voordeligste webshop voor agrarische benodigdheden voor de melkveehouderij. BTW, gratis verzending vanaf euro. Mogelijke levermethoden : Post Nederlan Afhalen, Post Belgie . Op zoek naar een krachtige hogedrukreiniger?


De scherpste prijzen en direct uit voorraad leverbaar. With the supplied terasse cleaner even large terraces are no problem. Thanks to the powerful induction motor, this device is suitable for demanding tasks.

The most important, however, is the metal pump, . Dites au revoir à la crasse sur votre terrasse ou sur votre véhicule préféré. Avec sa pression de 1bars, la saleté fond comme neige au soleil. Les accessoires livrés vous faciliteront encore plus le nettoyage. La rotabuse retire efficacement la .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan