Nefit evohome

Met Evohome regel je de temperatuur van elke kamer in je huis. Je stelt per toegewezen zone in het systeem de gewenste temperatuur in en verder werkt alles automatisch. Super handig en daarnaast bespaar je ook nog eens op je energiekosten.


Zorg dat het in de kamer aangenaam warm is als je thuiskomt en laat de . Deze regeling is voor vrijwel ieder toestel geschikt.

Voor 23:uur bestel indien voorradig wordt je bestelling de volgende werkdag gratis bezorgd. Bel ons wanneer je meer wilt weten over dit product of over de installatie. Voldoet het product niet aan de eisen, niet goe geld terug.


Laat je ontzorgen door onze professionele installatieservice. Het is niet zo dat de Nefit Easy alleen maar te gebruiken is voor Nefit ketels, kijk maar op de site. Je kan met een connect adapter de Easy op alle ketels van . Datum en tijd in evohome achteraf aanpassen.


De Round Wireless als temperatuuropnemer voor evohome (video).

De signaalsterkte testen tussen evohome en de HR80-radiatorregelaar (video) . Nefit hebben een eigen communicatie- protocol. Twee slimme thermostaten in huis, kan dat? De ketel is een Nefit Ecomline HR Excellent (een klassiek model), modulerend.


Wordt dan alsnog wel de temperatuur van de ketel gestuurd door de Evohome ? Andere mogelijkheid die ik zie is een Nefit Easy . Onze installateur heeft afgelopen voorjaar een Nefit Topline ketel met weersafhankelijke regeling geinstalleerd. In het draadje “Toon en Nefit HR Excellent” wordt een geslaagde werkwijze gegeven om een Toon thermostaat te laten communiceren met een Nefit HR Excellent. Ik heb óók een Nefit HR Excellent maar probeer een evohome -OT- systeem te laten communiceren met de ketel. Helaas lukt dat niet met de . Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis. Eén slimme thermostaat voor ventilatie, koeling, verwarming, warm tapwater en . Aanschafkosten (richtprijs).


ON bij jarig energiecontract. Gratis bij 4- jarig (Engie) en 5- jarig. Honeywell ( Evohome ) Thermosmart (E.ON).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan