Eurom golden 1800

De Golden Tube-lamp is niet windgevoelig waardoor er geen warmte verloren gaat. Dankzij zijn IP65- certificering laat je hem het hele jaar door buiten hangen. Met de afstandsbediening zet je de terrasverwarmer . Je monteert hem simpelweg aan de wand en geniet het hele jaar door van de heerlijke warmte die zijn Golden Tube-lamp afgeeft.


Nu te koop bij Sfeervolverwarmen. De Eurom Comfort Serie bestel jij snel en voordelig bij Barbecueshop.

Om deze reden is de bevestiging in een hoek van maar liefst 1graden te draaien. Met behulp van de afstandsbediening wordt dit model . Elektrische terrasverwarming kopen? Vandaag bestel morgen in huis! Isolatieklasse: IPLamp: Long distance Golden Halogen Lamp Draaibaar: 115˚ verticaal Omkasting: aluminium Standaard: optioneel.


De terrasheater heeft een maximum bereik van 16m² en is verticaal draaibaar tot 115° zodat de heater. Door de halogeen lamp is deze terrasverwarmer . Dit maakt de heater erg geschikt voor kleinere terrassen of een klein balkon. Wij hebben een ruim aanbod Eurom terrasverwarmers en alles wordt gratis bezorgd.

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Als je verder gaat accepteer je onze cookies. De lamp zorgt voor een aangename warmte en heeft een korte golf, waardoor de warmte nauwelijks verwaaid. De verwarmer is makkelijk aan de muur te bevestigen en is . Coolblue: alles voor een glimlach. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Een keuze voor deze heater is een keuze voor gemak en comfort.


En dit geldt zowel voor de plaatsing als voor de bediening van deze 1. Zo is hij uiteraard geschikt voor plaatsing aan de muur, maar hang je hem met . Geniet tot in de late uurtjes van aangename warmte op je balkon of terras. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening staat de terrasheater met één druk op de knop aan, en gaat hij net zo gemakkelijk weer uit. Gemakkelijk te bevestigen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan