Intergas kombi kompakt hre 24 18

Op zoek naar een nog duurzamer model? RF Module Schaduw onder. Brink Climate Systems BV. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel dit installatievoorschrift zorgvuldig door.


Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften.

Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt . Deze CV-ketel van Intergas is geschikt voor kleine huishoudens. Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die écht alles combineert. Prijzen vergelijk vanaf € 8000. Let op: internetprijzen zijn exclusief installatie of bevatten vanaf-prijzen voor installatie. Deskundige installatie is van levensbelang.


Het is de combiketel die echt. De CWketel is ideaal voor kleinere huishoudens. Zo kunt u kiezen voor een een INNR Slim verlichtingspakket t.

Alles-1-in-ventilatiepakket t. ATAG ONE slimme thermostaat t. Laat u vooral eerst voorlichten door de installateur omtrent het vullen, het ontluchten en de werking van het toestel en de installatie. De CWuitvoering levert liter warmwater per minuut van ºC. Elke keer als er gebruik . Hoe presteert deze Intergas?


Dubbel hoog rendement De. Installatieprijs geld alleen na bezichtiging adviseur. Behalve de hoogste HR-classificatie HR10 onderscheiden de Intergas HRE - ketels zich vooral door het zeer hoge jaargebruiksrendement voor de warmwaterbereiding en een zeer laag stroomverbruik.


Waar kan je deze cv-ketel het best kopen waar moet je dan op letten? Wat zijn de voor- en nadelen van cv-ketels. HR Combiketel – 1KW CW(inclusief Honeywell In-comfort thermostaat).


Cv ketel in de cwcategorie, met een productie liter water per minuut van 40° celsius. Hoogste HR-klasse HR 107 . Nog in zeer goede staat.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan