Schell comfort hoekstopkraan

SCHELL Combinatie hoekstopkraan COMFORT. Met COMFORT -greep en bovendeel met vetkamer. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Schell Comfort hoekstopkraan met.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Met deze hoekstopkraan kun je netjes en vakkundig slang(en) onder een wastafel of fontein aansluiten. Wij hebben vele topmerken voor scherpe prijzen en geven je ook nog een goed advies!


Gebruikte Shell hoekstopkranen voor bij wastafels. De aansluitmaat van de wateruitgang is mm. Onder de wastafel of het keukenblad zit de aansluting van u mengkraan. Ook voor interessante acties gaat u naar Baderie. SCHE wastfhkstopkraan Comfort , chroom.


De klep kan universeel worden gebruikt voor huishoudelijke toepassingen. Het zorgt altijd voor een veilige watertoevoer naar stortbakken, was- en keukenkranen. Hij is zelfdichten een pakking is niet nodig. Levertijd: voorraad artikel. Prijzen zijn exclusief btw.


Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij. Adviesprijs € 1U bespaart. Voor 21: bestel morgen in huis. Dit is een voorraadartikel in ons centraal magazijn en vestigingen.


Bruto prijs: €per st. Klasse, Stopkraan voor sanitaire toestellen. Aansluiting aanvoer, Buitendraad. Afgaande aansluiting, Knelring. Maat afgaande aansluiting, mm.


Soort kraan, Wastafelhoekstopkraan. Materiaal huis, Messing.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan